Şubat Ayı Astrolojik Gündemi

09/02/2022

Astrolog Hamiyet Aydın

İnstagram : @sirius.yldz

Şubat ayına Kova Burcu’nda yaşadığımız bir yeniay ile başladık. Yeniay incelediğimiz de Uranüs ve Satürn başrolde fakat Satürn  en önemli oyuncu. Uranüs yeni  ve gelenekseli yıkan bir enerjidedir Satürn kısıtlayan sınava tabi tutan zorlukla baskı ile öğretendir. Bu yeniay ile  daha özgür olmak geleneksel kalıplardan sıyrılmak isteyeceğiz fakat  bu kolay olmayacak Çünkü Satürn önce sabır ve istikrar isteyecek . Aynı zamanda Venüs ve  Merkür ‘ün Retro harekette olması  finansal kaynaklar, öz sevgi konularında zihnimizi  doğru kullanamadığımız belki  adım atmak yerine önce bir içe dönmemiz gerekir.

7 şubat -14 şubat arasında gayet olumlu bir enerji var . İlk hafta yaşanan karmaşa bu günlerde netleşebilir. Özellikle 11 şubatta Merkür Plüto ile kavuşacak. Merkür zihnimiz ,iletişim gezegeni Plüto ; güç, değişim, dönüşüm  demek . bu zaman civarında alınan kararlar güçlü adımlar atmamızı bir değişimin tohumlarını attırabilir. Özellikle Merkür ‘ün Oğlak burcunda seyri daha  materyalist ve gerçekçi bakmamıza soğukkanlılığımızı koruyabileceğimize işaret. Oğlak stratejidir. Herkes hayatının yönü için  B planını yapacak.

15 Şubat’ta artık iletişim gezegenimiz Kova burcuna geçecek. Artık mevcut düzene uymayan ama orijinal fikirlerin dönemi. Teknoloji ve bilimin daha yoğun gündemimize geldiği bir geçiş olacak . 16 Şubat tarihinde saat 19:56 da Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız. Dolunaylar bitişler, bırakmak ile ilişkilendirilir ve gergin enerjileri vardır. Gökyüzünün iki ışığı Ay ve Güneş karşı karşıya gelmiştir.

Dolunay anında Başak yükseliyor. Ay Aslan’da  aslan yaratıcılık ile ilgilidir sanat, eğlencedir. Bu alanlarda  verilen hizmetler, yapılan işler daha ön plana çıkabilir. Dolunay  an haritasında 5.ev vurgusunun yüksek olması eğlence sektörünün konuşulacağını ama burada keyiften ziyade çalışma  koşulları, sağlık durumları ön plana çıkabilir. Bu alanlarda sanatçıların göz ardı edilen konuları daha gündeme gelecek ve  buradaki   Mars mücadeleyi kaçınılmaz kılacak. Yine aynı yerleşimde Merkür Kova kitlelere hitap edileceğini anlatmakta.

18 Şubat  Güneş’in Balık burcuna geçişi ile ruhumuz daha manevi olana yönelecek. İyi ki doğdunuz Balık’lar ; koşulsuz sevgiyi ,merhameti sizden öğrendik. Ayrıca büyük iyicil Jüpiter’in kendi evinde Balık’ta olması adım adım Neptün ile  kavuşum açı yapmaya gitmesi  hayatlarımızda her ne olursa olsun bir çıkış yolu olacağını, pozitif bakış açısının ve birbirine yardım etmenin insanı ne kadar genişleteceğini gösterecek.

Article Categories:
ARŞİV

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...