ŞERİFE BACI SİNEMA FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Şerife bacı bir tarihe adını altın harflerle yazdırmış bir halk kahramanıdır.
1921 yıllarında kurtuluş savaşı zamanında sırtında küçük bebeği ile kağnı arabaları üzerinde inebolu dan gelen cephane yi Kastamonu daki askeri karargaha yetiştirmek için açlık yokluk kar fırtına ile mücadele ederek yetiştirmek ve vatanı kurtarmak için var gücüyle oraya götürmesi gererkiyor du .
İşte bu vatan böyle kurtarıldı gençliğe armağan edildi peki ne kadar bu armağan a
sahip çıkıyoruz.
Atalarımızın bize emanet ettikleri cumhuriyeti . Bu gün 18 Mart Çanakkale zaferi işte nice zorluklarla kurtarılan bir vatan toprakları. Zaferimiz kutlu olsun.
Cuma günü yapılan şerife bacı sinema filmi galasına yoğun bir ilgi oldu Üsküdar belediye si Bağlarbaşı kültür kongre merkezi salonunda en az 1500 kişi vardı inanın oturacak koltuk dahi yoktu işte atasina bağlı bir milletin ne kadar çok değer verdiği aşikardır katılan tüm halkımıza ve başta Üsküdar belediye başkanı sayın Hilmi Türkmen ve meclis başkanını sayın Esat kalay a ve adını bilemedigim bürokratlara çok teşekkür ediyorum.
Bu filmde yer alan oyuncularımız i tanıtmak istiyorum.
Yılmaz cesur
Dursun Güney
Tuncay Akça
Birsen sömek
Nazan cesur
Mete tafracı
İlker sefa
Fatma kiranoglu
Senaryosu bana ait olan bu filmin yönetmenliğini yılmaz cesur un yaptığı şerife bacı filmi çok beğenildi ve takdir aldı. Yakında yeni projelerle devam edeceğiz. Ve atalarımıza ne kadar sahip çıktığımız in bir göstergesidir.
Kastamonu sanat kurulu yapımı olan bu film yakın zamanda da ekranlarda gösterime başlayacaktır. Umarım ki bizden sonraki nesilde atalarına sahip çıkarlar. Bu filmde rol alan Kastamonu ilçesi olan Seydiler inebolu küre çatak köyü halkina da sonsuz teşekkürler ediyorum.
O suguk da bizlerle beraber rol alan bu insanlar işte ne kadar vatan sevgisi ile dolu olan aziz türk hakkıdır
Yine yeniden tekrar yeni yazilarimla görüşmek üzere saygılar sunuyorum sevgili sosyete art okuyanlari.

Article Categories:
Manşet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...