Aynur Aydın ile Gülşen’in düellosu

Gülşen’e yapılan kadına şiddetir
Aynur Aydın’ Libidosu yüksek şarkıların klibi farklı olur ”

Bu yıl ilk kez düzenlenen Kocaeli’nin En’leri ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Sunuculuğunu Tuğba Özay ve Berkan Aslan’ın yaptığı gecede iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Gecede Aynur Aydın sevilen şarkılarıyla konukları eğlendirdi.

Aynur Aydın sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son dönemde sahne kıyafetleri hakkında yapılan eleştiriler için ” Kadınların üzerinde büyük bir baskı var. Bence bir sanatçı özgür olmalı.Özgürlük tabiki çıplaklık değildir.İnsan içinden nasıl geliyorsa öyle giyinmelidir. Gülşen’in son şarkısı Lolipop libidosu yüksek bir şarkı. Nasıl duygusal şarkıya farklı bir klip çekiliyorsa libidosu yüksek şarkıyı da öyle klip çekmek gerekir. Gülşen’e yapılan bu baskı da aslında kadına şiddettir. Çünkü kadını baskılıyamazsın kadına ne giyip giyemeyeceğini söylemezsin. Eleştirenler kendi yaşam alanında ne kadar buna uyuyorlar. Ne kadar başkalarını eleştirecek kadar temizler ‘dedi
Hayat kadını da olsa şiddet şiddettir

Gecede tiyatro dalında ödül alan ses sanatçısı ve tiyatrocu Murat Emre Üstün ” Tiyatrolar yaşamalı daha fazla tiyatro sahneleri açılmalı ‘dedi. Geçtiğimiz günlerde kadına şiddet temalı klibiyle büyük beğeni toplayan Murat Emre Üstün ” Klibimde hayat kadınına rol verdim. Çünkü kadına şiddet dediğimiz şey hayat kadınına hariç kadına şiddet değildir. Hayat kadını da olsa şiddet şiddettir “dedi.

Article Categories:
ARŞİV

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...