HAZİRAN 2022 ASTROLOJİK YORUMUMUZ SİZ SOSYETE ART OKURLARI İLE BULUŞTU

SOSYETE ART ASTROLOJİ’DE HAZİRAN AYI YORUMU

1-5 Haziran Haftası

Haziran ayına 30 Mayıs’ta yaşanılan İkizler yeniayı etkisi ile giriyoruz. Ay artık ışığını büyütmeye başladı. Aklımızdaki fikirleri hayata geçirmeye başlayabiliriz. Güneş’in İkizler burcunda olması daha hareketli ve ilgi alanlarımıza kolay  yönleneceğimiz bir hafta.

6-12 Haziran 2022

Merkür ‘ün Retro hareketinin bitmesi ile artık daha kolay ve rahat bir zihinsel akış olacak ve Merkür Boğa’da istikrar ve huzur isteyen bir yerde. Özellikle 11 Haziran Plüto ile uyumlu kontağı büyük düşün ve pes etme demek, başlamak istediğimiz işlerde kalıcılık için ideal. 12 Haziran ‘da Venüs’ün Uranüs ile kavuşumu beklemediğimiz sürprizlere hazır olalım haritanızın durumuna göre aşkta olabilir para da. Uranüs dokunduğu alana anilik ve farklılık getirir.

13- 19 Haziran

Haftaya Merkür’ün kendi evine İkizlere geçmesi ile başlıyoruz. Merak, çok fazla konuşma isteği ve bilgiye ulaşma çabaları olacak. Merkür İkizler’de meraklıdır fakat bilgide derinleşemez. Her söylenene inanmamakta fayda var.

 14 Haziranda Yay burcunda bir dolunay yaşayacağız. Dolunaylar da ay ve güneş karşı karşıya gelir. Bu nedenle gergin enerjileri vardır. Bu dolunaya da Mars’ın Şiron ile kavuşumu eşlik ediyor, bizi içimizde kalan yaraları iyileştirmek için adım atmaya  zorlayacak. Nerden yara almış isek başkalarına da aynı yerden şifa olabiliriz. Çünkü en iyi bildiğimiz ama kendimizde çözemediğimiz bir yerdir. Dolunayın an haritasında hava elementinin baskın olması dikkat çekiyor. Hemen ardından 16 Haziran da yaşanacak Güneş Satürn 120’liği gerçekçi bakıp gerekli sorumlulukları alıp adım attığımızda her şeyin nasıl kalıcı hale geldiğini zorlukların nasıl ödüle dönüştüğünü görebiliriz. Venüs’ün, düğümler ile kontağı kadersel karşılaşmalara, kendi değerinizi sorgulatacak gelişimimize katkı sağlayacak tanışmalara hazır olun.

20-26 Haziran 2022

Venüs Plüto açısı ile başlıyoruz haftaya. Venüs2ün Boğa’da rahat durumu Plüto ile 120’lik uyumlu açısı sevme sevilme konularında destekleyici olacak. Finansal süreçleri daha iyi yönetebilir ilişkilerde baskı manipüle eden davranışlara uzak durabiliriz. 21 Haziran’da artık güneş Yengeç burcunda. İyi ki doğdunuz Yengeç’ler. Siz olmasınız şefkati koruyup kollamayı beslemeyi öğrenemezdik. Bir ay boyumca aile bağları, köklerimize daha duyarlı olacak geçmişi daha sık anacağız. Yengeç geçmişin hafızasıdır.  23 Haziran’da Venüs İkizler burcu seyrine başlayacak. Venüs; hayatın keyif aldığımız alanlarını, sevme sevilmeyi ve aşkı anlatır tabi İkizlerde bu konularda biraz değişken ve kararsız olabiliriz.

29 Haziran’da yaşayacağımız Yengeç yeniayı ile ayı bitiriyoruz. Söz konusu Yengeç olunca koruyup kollama besleme duyguları en üst düzeyde olacaktır. Yeniay anına Jüpiter’in güneş ile sert açısı konumuz neyse  içinde barındırdığı duyguyu abartabilir pire için  yorgan yaktırabilir. Yeniay anında Mars  Koç’ta en güçlü konumda tabi Mars Koç’ta çok hızlı cesur bir o kadarda dürtüsel davranır. İçimizde bastırdığımız her duygu en güçlü ve zararlı şekilde dışa vurabilir.

Astrolog: Hamiyet Aydın

Article Categories:
ASTROLOJİ · Manşet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...