DİSTOPYA FİLM FESTİVALİ’Nİ MERAKLA BEKLİYORUZ!..

Geçtiğimiz Aralık ayında  yönetmen Hatice  Aşkın Festival Direktörlüğünde ilki gerçekleşen 1. Uluslararası Distopya  Film Festivali bu yıl  19-20 Kasım 2022  tarihleri arasında  Kültür ve Turizm Bakanlığı ve BKM Mutfak işbirliğiyle yeniden  düzenlenecek.

Atatürk Kültür Merkezi’nde  gerçekleşecek 2.Uluslararası Distopya  Film Festivali yarışma  başvuruları açıldı. Festival kapsamında  ulusal ve uluslararası distopik filmlerden oluşan  ‘ Uzun Metraj Film Seçkisi’, ‘Uluslararası Kısa Film Yarışması ‘ ve ‘ Ulusal Kısa Film Senaryo Yarışması’ gerçekleştirilecek.

Yarışmacılar  25 Temmuz 2022  tarihine  kadar 2.Uluslararası Distopya  Film Festivali’ne Filmfreeway ve www.distopyaff.com üzerinden başvuruda  bulunabilirler.

İlkinde  Andaç Haznedaroğlu, Damla Sönmez, Didem Balçın, Fadik Sevin Atasoy ve Cansel Elçin gibi sinema sektörünün özel isimlerinin jüri olarak görev aldığı festivalin 2022 yılı jüri isimleri ve Onur Ödülü pek yakında  açıklanacak.

Festival Direktörü  Hatice Aşkın olurken  Caner Ural  Festival Koordinatörü, Murat Subay Teknik ve İdari İşler Koordinatörü, Kerem Akça ise Uzun Metraj Program Direktörü olarak  görev yapıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...