Selçuk Kılıç’ın yeni filmi “Annis” çok yakında vizyonda

Dünya Kickboks şampiyonluğu ve sonrasında oynadığı Payitaht “Abdülhamid” başta olmak üzere oynadığı dizi ve sinema filmleri ile dikkatleri üzerine çeken ve yılın aksiyon oyuncusu ünvanına layık görülen ünlü oyuncu Selçuk Kılıç da tüm sektör gibi pandemiden etkilenmişti. O süreçte oynadığı filmler vizyona girmeye başlarken Oktay Kaynarca’nın yapımcılığını ve başrölünü üstlendiği “Ben bu cihana sığmazam” adlı dizide de “Cezayir” rolündeki Oktay Kaynarca’nın yiğeni “Birkan” karakteri ile rol alacak oyuncu şu sıralar en çok konuşulan oyuncular arasında…

Ünlü oyuncunun gündemi yoğun devam ederken geçtiğimiz günlerde bir filmin çekimlerini daha tamamladı.

Düzce’de çekimleri gerçekleşen “Annis Ölüm Gecesi” adlı gerilim filminde başrol oynayan Selçuk Kılıç başarılı bir proje daha çıkardı.


Yapımcılığını Düzceli iş insanı Murat Albayrak’ın şirketi MSA Film ile üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Adem Uğur oturuyor.


Filmde Düzce’ye giden kazı ekibinin başına gelen olayları ve ölümleri araştıran Savcı İsmet’i canlandıran Selçuk Kılıç’a ünlü oyuncu Meral Kaplan ve Korkmaz Polat, Selçuk Kılıç, Hülya Diken, Tayfun Sav, Mehmet Uğur, Özge Hamza, Emirhan Öztürk, İlhan Karamanoğulları, Yıldız Uslu eşlik ediyor.

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan filmin eylül ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Editör : Aleyna Görmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...