GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Gedelli’de Bebek Sesleri!..

Gönül Dağı’nın Yapımcısı Ferhat Eşsiz:

“Değerlerimize Köprü Olabilmek En Büyük Arzumuz…”

“Yeni Sezonda da Birbirinden İlginç Sürprizlerimiz Olacak…”

“Gönül Dağı, Anadolu İnsanının Gönlünde Adeta Dağ Olup Yükseldi…”

HABER : SUAT ÜNAL

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayarak birçok hafta “En çok izlenen dizi” olan Gönül Dağı’nın 3. Sezon çekimleri Eskişehir Sivrihisar’da başladı. Dizinin 3. Sezon 66. Bölümü Eylül ayı içerisinde TRT 1 ekranlarına gelecek.   

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı,  küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, 3. Sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

“Gönül Dağı samimiyetiyle, sıcaklığıyla en önemlisi içimizden birisi olmasıyla Anadolu insanının gönlünde adeta dağ olup yükseldi…”

2 sezon boyunca Cumartesi günlerinin yıldızı olan ve seyirci sayısını sürekli artıran Gönül Dağı’nın başarı öyküsünü anlatan Yapımcı Ferhat Eşsiz, dizinin Anadolu insanının gönlünde adeta dağ olup yükseldiğini söyledi.

Televizyon dünyasında benzerlerine sık rastlanan klişe hikayelerden farklı olarak Anadolu bozkırında geçen hikayeleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı’nın, her insanı etkisi altına alan, samimi, içten, kimi zaman gülümseten kimi zaman da hüzünlendiren bir senaryosu olduğunu belirten Ferhat Eşsiz, imzasını attığı projesinin başarı hikayesini şöyle anlattı:

 “Her bölümde Anadolumuzun, bozkırın samimi, içten insan hikayelerini anlatan dizimizi,  Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor. Dizimizin halk nezdinde bu denli yüksek bir kabul görmesini açıklama noktasında tek bir kavram yeterli olmamakla birlikte, tartışmasız biçimde önümüze çıkardığı ilk değer ‘samimiyet’dir. Bir Anadolu masalı anlatmayı isteyerek çıktığımız bu yolda Anadolu’nun unutulan o sıcacık havasını, Anadolu insanımızın yapısındaki samimiyeti ve sıcaklığını ekrandan bire bir yansıtmaya çalıştık. Gönül Dağı’nı halkımız öyle bir sahiplendi ki yıllarca gurbette yaşadıktan sonra evine, köyüne, kasabasına dönen bir yakınını nasıl büyük bir hasretle bağrına basarsa, öyle bağrına bastı dizimizi; yıllardır hasretini çektiği ailesi gibi gördü Gönül Dağı’nı. Gönül Dağı samimiyetiyle, sıcaklığıyla en önemlisi içimizden birisi olmasıyla Anadolu insanının gönlünde adeta dağ olup yükseldi.”

“Değerlerimize köprü olabilmek en büyük arzumuz…”

“Bu toprakların hikayesini samimiyetini, örfünü, adetini, acısını, sevincini yani kadim Anadolu kültürünü resmetmeye çalışıyoruz. Samimiyet ve gerçekliği, ilk bölümlerden itibaren halk nezdinde yaşatarak, yansıtarak başardığımızı düşünüyorum. Değerlerimize köprü olabilmek en büyük arzumuz… Yeni hikaye örgüleri ve gelecek bölümlerde öykülerimize dahil olacak  yeni oyuncularımız hep olacak. Bizler bozkırda Anadolu masallarını anlatmak için yola çıktık. 3. Sezonda da birbirinden ilginç sürprizlerimiz olacak. Çekimlerimiz Eskişehir Sivrihisar’da başladı. Eylül ayında TRT 1 ekranlarında her Cumartesi seyircimizle buluşacağız… Tüm oyuncularımız, yapım, yönetim tüm teknik ekibimiz heyecanla yeni bölümlerimiz için çalışmaya başladık…”

“Gedelli bebek sesleriyle yankılanacak…”

Gönül Dağı’nın sezon finalinde bozkırdaki büyük aşk masalının kahramanlarından birini kaybetmiştik. Dilek’in vefatıyla büyük bir yıkım yaşayan Taner, acısını yüreğine gömüp bebeğiyle hayata tutunmaya çalışacak. Gedelli bebek sesleriyle yankılanacak. Biricik aşkını kaybeden, acıların en büyüğünü yaşayan bir baba, onun sevgisiyle filizlenecek, büyüyüp serpilecek canının canı, oğlu için hayata tutunmaya çalışacak. Amcaoğulları ile icadlarına devam edecek. Dizimizde sık sık dile getirilen bir cümle vardır: ‘Nerede bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağı’ndan bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük…’ Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı’nın yeni hikayelerinde yine hüzün, yine neşe yine umut ama bolca sevgi olacak…

Birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenen, iyi günde, kötü günde yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyen, değerlerini, geleneklerini unutmayan Anadolu insanı yine birbirinden güzel hikayelere imza atacak. Gönül Dağı da bize bu güzel renkli hikayeleri TRT 1 ekranlarından yansıtacak… “

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök  kaleme alıyor.

Berk AtanSemih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Burak Haktanır, Güliz Aybay, Cemil ŞahinUfkum Kalaoğlu, Öznur Yağcı, Mustafa Şen, Dilek Denizdelen, Hande Nur Tekin ve Sevilay Gültekin rol alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...