HANDE YENER KIBRIS KONSERİ

Bana Anca Kıyafette Rakip Olabilirler

Bir Numara Benim

Müziğin Dışına Çıkmayalım

Sanatçı Kaprisim Yoktur

Kıbrıs Chamada Beach Club de sahne alan Hande Yener, giydiği seksi Leopar, desenli kıyafeti ve söylediği hareketli şarkıları ile hem göze hem de kulağa hitap etti. Hande Yener: Her sahneme özel hazırlanarak çıkıyorum. İnsanlar konser diyor ama ben kutlama diyorum. 22. Yılın acısını çıkarıyorum. Benim sahnede seyirci ile iletişimim çok güzel. Her şey eskidikçe tadı daha güzel oluyor. Yıllar geçtikçe enerjim daha da artıyor. Şu an yeniden doğmuş gibiyim. Son yaşadığım sağlık sorunu sonrası sağlığım çok iyiye gidiyor. Sürekli kontrollerdeyim.

Yaz sezonu benim için çok yoğun geçti, bende bundan çok mutluyum. New York’ da çok güzel bir klip çektik o klipte beni Madonna ve Lady Gaga’ ya benzetenler oldu bu da beni mutlu etti. Ben bazıları gibi sırf story atmak için çekim yapmam. Story atmak için yaşayanlar var. Bir yerlere story atmak için yemek yemeye gidenler var. Her şey çok iç içe girdi. Ben doğa, hayvanlar ve çocuklarla iç içe yaşayan biriyim. Benim hayatım bu şekilde geçiyor. Her şey sanal değildir.

Geçtiğimiz günlerde Ece Seçkin’ e sahnedeyken seyirciler tarafından yüzüne telefon attılar, sizin başınıza hiç böyle bir olay geldi mi? Bazen bu şekil taşkınlık yapanlar oluyor ama bu dünyanın birçok ülkesinde de oluyor. Ben bu şekil bir olay yaşamadım ama beni yuhalandığım bir sahnem olmuştu ve ben nasıl yuhalanırım diye çok üzülmüştüm. Sahne öncesi zehirlenmiştim ve bir saat, sahnem gecikmişti o yüzden yuhalanmıştım ama sahneye çıkıp derdimi anlattım ve seyirci bana inandı ve sahneyi büyük alkışlarla bitirdim.

Benim hiç bir zaman sanatçı kaprisim olmadı. Ben kulise bile özel istek yapmam. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın garsonun, başından aşağı şampanya dökmesine ne diyorsunuz. Bu soruyu geçelim. Kırmızı sorulara cevap vermiyorum. İsimden dolayımı, konudan dolayımı cevap vermiyorsunuz? Geçti ve eskidi diye. Gülşen’in son sahnede giydiği kıyafetle ilgili görüşünüz nedir? Ben söyleyeceğim söyledim. O da benim için geçti. Geçtiğimiz günler de Gülşen, hayranı bir kadının Hande Yener’e Gülşen, sizden beş gömlek üstün göndermesine Hande Yener’in cevabı, gömlek derken meme ucunu mu kastediyorsun şeklinde olmuştu. Hande Yener, işimizi bu kadar basitleştirmemeliyiz. Müziğin dışına çıkmayalım. Bana ancak kıyafette rakip olurlar o da üç beş gün. Bir numara benim.

Article Categories:
Müzik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...