NEŞET ERTAŞ FİLMİNDE YOKUM

HABER: SUAT ÜNAL

CEYDA DÜVENCİ’NİN KONUĞU: ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

Ceyda Düvenci’nin sunduğu  NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler’in konuğu başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil oldu. Arkadaşlıkları uzun yıllara dayanan Ceyda Düvenci ve Erkan Kolçak Köstendil, Düvenci’nin eşi Bülent Şakrak’ın, Köstendil ile akraba olmasından dolayı perçinleşen bağları, kelimelere dökülüp Bambaşka Sohbetler ile izleyiciyle buluştu. 

Yapımcılığını BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği Bambaşka Sohbetler’de Erkan Kolçak Köstendil hem kamera karşısına geçtiği hem yönetmenliğini üstlendiği Tamirhane filmini, yeni projelerini ve özel hayatında hiç bilinmeyen detayları, ailesini, ekranlarda ilk kez Ceyda Düvenci’ye anlattı. 

AKRABALIK BAĞLARI NEREDEN?

BİR DAYILIKDIR GİDİYOR, DEDELERİMİZ KARDEŞMİŞ

Ceyda Düvenci, “nereden akraba olduğumuzu izleyiciye anlatalım” deyince, Erkan Kolçak Köstendil merak edilen aile ilişkisini şu cümlelerle anlattı: “Bülent Şakrak ile dedelerimiz kardeşmiş. Bülent benim babama dayı derdi, ben de Bülent’e dayı derdim, şimdi çocuklar birbirine dayı diyor. Bir dayılıktır gidiyor” deyince stüdyoda kahkaha sesleri yükseldi. 

NEŞET ERTAŞ FİLMİNDE YOKUM

Erkan Kolçak Köstendil, Ceyda Düvenci’ye Neşet Ertaş’ın filminde oyuncu olarak rol almadığını belirterek “öyle duyuruldu ama doğru değil filmde yokum” dedi. 

ALİ İLE TANIŞTIĞIM GÜN BABA OLMAYA KARAR VERDİM

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL, CEYDA DÜVENCİ’NİN OĞLU ALİ İLE TANIŞTIĞINDA BABA OLMAYA KARAR VERMİŞ

NTV ekranlarında sımsıcak bir sohbete imza atan Ceyda Düvenci ve Erkan Kolçak Köstendil’in hayatlarına dair tatlı itirafları da dikkat çekti. Köstendil’in oğluna ‘meşe palamudum’ diye hitap eden Ceyda Düvenci’ye Köstendil şu itirafta bulundu: “Ali ile tanıştığım gün baba olmaya karar verdim. Marsel ile Ali’nin burçları bile aynı, Yengeç. Şimdi sen bu durumu normal mi karşılıyorsun” dedi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...