ASLI ŞAFAK’LA İŞİN ASLI 5. SEZONU İLE İZLEYİCİSİYLE BULUŞUYOR

HABER: SUAT ÜNAL

Aslı Şafak’ın yeni sezonda ilk konuğu Norm Ender

POPÇULAR HEP GÜÇLÜNÜN YANINDADIR

POPÇULAR HEP DAHA FAZLA PARA KAZANDIRACAK ŞEYİN YANINDADIR

POPÇULAR OPORTÜNİST BİR MÜZİK TÜRÜNÜN CANLILARI

MÜZİK YAPMAYI ANNEANNESİ İÇİN BIRAKMIŞ!

Çocukluğumda Anneannem bana yardım ben de onun son zamanlarında yanında olmak istedim

Anneannem ve dedemle büyüdüm

Mekanın Sahibi’ni kullanmak için izin almadılar ama gururlandım!

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği ekranların vazgeçilmez programı Aslı Şafak’la İşin Aslı, 5. Sezonu ile izleyicisiyle buluşuyor…

Aslı Şafak birbirinden değerli konukları ve ufuk açan sohbetiyle 4 sezondur olduğu gibi 5. sezonunda da yapılmayanı yapıyor, sorulmayanı soruyor, konuşulmayanı konuşuyor ve olaylara bambaşka bir perspektiften bakıyor…

Aslı Şafak’la İşin Aslı’nın yeni sezon ilk programına rap’in önde gelen isimlerinden Norm Ender konuk oldu. Norm Ender ve Aslı Şafak sohbetinden gündeme oturacak cümleler çıktı. 

POPÇULAR HEP GÜÇLÜNÜN YANINDADIR

POPÇULAR HEP DAHA FAZLA PARA KAZANDIRACAK ŞEYİN YANINDADIR

POPÇULAR OPORTÜNİST BİR MÜZİK TÜRÜNÜN CANLILARI

Aslı Şafak “Bu popçuların sizin alana el atmaları, kaymağını yemeye çalışmaları?..” 

“Var. Ama popçuların ekosistemi bu. Pop yapmalarının özelliği bu. Yapmış oldukları işte oportünist bir müzik türünün canlıları oldukları için, hangi şey daha averajlı ise, başka hangi konu olursa olsun, siyaseten de hep güçlünün yanındadır, hep daha fazla para kazandıracak şeyin yanındadır. Çünkü onların ekosisteminde yaşayabilmek için bunu yapmalısın. Başka türlüsü imkansız. Bizim egemen olduğumuzu gördüler, gençliğin rap dinlediğini gördüler onlar da ellerindeki malzemeyi o tarafa uydurmaya çalışıyorlar”

ASLI ŞAFAK: SİZ NEREYE KAYBOLDUNUZ?

Norm Ender, müzik yapmadığı dönemde Anneannesiyle ilgilenmiş

Anneannem ve Dedemle büyüdüm

Çocukluğumda Anneannem bana yardım etti, ben de onun son dönemlerinde ona yardım etmek istedim

Aslı Şafak konuğu Norm Ender’e “Siz nereye kayboldunuz 2 yılda. Nereye gittiniz? Ortada çok görünmediniz” sorusunu yöneltti. Şafak’ın sorusu rap’in asi çocuğu Norm Ender’in duygusal yönünü ve ailesine bağlılığını ortaya çıkardı. 

Norm Ender, müzikten uzak kaldığı o dönemde Anneannesiyle ilgilendiğini, ona zaman ayırdığını hiç de kolay olmayan bir şekilde, duygusal bir şekilde cümlelere döktü… İşte Ender’in cümleleri: “2011’den 2017’e kadar 6 senelik bir dönemde bir şey yapmadım. Bir yere kaybolmadım. Boksörler için derler ya, en iyi yumruğu atabilmek için bir adım geriye çekilirsiniz. Ben izledim, izleyici oldum. Açıkça söyleyeyim, Anneannemi çok severim. Annem çalışan bir kadın olduğu için ben Anneannem ve Dedemle büyüdüm. Anneannemin rahatsızlığı vardı, biz bakıyorduk, tekrar benim çocukluğumda olduğu gibi bir aradaydık. O dönem zamanın geri getiremeyeceği şeyler ilgilenmek istedim, Anneannemle ilgilenmek istedim. Kaybını geri getiremiyorsun çünkü, Anneannem vefat etti. O dönem, onunla çocukluğumda olduğu gibi… Nasıl çocukluğumda o bana yardım ediyordu, ben de ona yardım etmek istedim son zamanlarında… O dönem de o döneme giriyor… Ama bunları çok fazla anlatmak istemiyorum, özele giriyorum. O dönem ailemle vakit geçirdim, şarkıları sonrasında telafi edebilirim belki ama, Anneannemle geçireceğim zamanı asla telafi edemem” 

MEKANIN SAHİBİ GELDİ HERKESİN SLOGANI OLDU

Benden izin almadılar kullanmak için ama gururlandım!

Norm Ender “Mekanın Sahibi” şarkısıyla ilgili de yorum yaptı. Aslı Şafak ‘218 milyon dinlenmek nedir ya” diye espri yapınca Norm Ender: “Herkes sevdi, paylaştı, kimi çok sevdi, kimi eleştirdi. Kamuoyu oluştu, ülkeye kadar gitti mesele. Herkesin sloganı oldu, hoşuma gitti tabiki de. Dünya Aerobik Şampiyonası’nda benim şarkımı kullandılar mesela bizim birincilerimiz ve finalistlerimiz. Benden izin almadılar mesela bununla ilgili, gururlandım, bunun da peşine hiç düşmedim.”

Aslı Şafak’la İşin Aslı 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta için her gün saat 20:00’da Bloomberght’de…


Article Categories:
TV Programı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...