Genç ve başarılı haberci

HABER: SUAT ÜNAL

Sümeyye Yılancı

Haber Global’de

Haber Global, kadrosuna başarılı, genç ve dinamik bir haberciyi daha kattı. Sümeyye Yılancı hafta içi her gece saat 00.00’da Haber Global ekranlarında “Gece Ajansı”nı sunmaya başladı.

Sümeyye Yılancı’nın sunumuyla “Gece Ajansı”nda, hem geride kalan günün öne çıkan haberleri hem de yeni günün getirdikleri 2 saat boyunca izleyiciye sunuluyor. Siyasetin gündemi, ekonomide, yurtta ve dünyada yaşananlar, Haber Global’in alanında uzman muhabirlerinin haberleriyle ekrana geliyor. Ayrıca, konuk alınan uzman isimlerle gündemin öne çıkan başlıkları derinlemesine konuşuluyor. “Gece Ajansı”nda, günün özetiyle birlikte gündemdeki olaylar bütün yönleriyle izleyicinin dikkatine sunuluyor.

Sümeyye Yılancı, “Haber Global gibi objektif yayıncılık yapan, kaliteli ve ilkesi gerçekleri aktarmak olan bir kurumda olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyum. Gerek Türkiye’de ve dünyadaki sıcak gelişmeler, gerekse uzman isimler ile yapılan bağlantılar Haber Global farkıyla ekranlarınıza gelecek. Her gece saat 00.00’da dünyanın konuştuğu konuları, böylesine deneyimli bir ekibin kaleminden ve gözünden görmek için, bizi izleyin.” dedi.

Sümeyye Yılancı Hakkında:

14 Mayıs 1991 yılında, İstanbul’da doğdu. Bilecik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde başlayan lisans hayatı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde devam etti. Şu anda Marmara Üniversitesi’nde Görsel İletişim ve Dijital Medya üzerine yüksek lisans yapıyor.

2014 yılında mezun olduktan sonra kariyerine radyoda kültür sanat programı sunarak başladı. Yaklaşık 6 yıl boyunca ATV Haber’de muhabirlik yaptı. Eş zamanlı olarak 2 yıl A Haber’de “Hava Durumu” sundu. 2021 yılında Show Haber’e transfer olduktan sonra burada da muhabirlik yapmaya devam etti. Ciner Medya’da 1 yılı aşkın süre sahada görev alırken, yaz döneminde Show Hafta Sonu Ana Haber’in ekran yüzü oldu.

Haberciliğe gönül veren gençler için de doğaçlama ve muhabirlik dersleri veriyor. Tercümanlık eğitimi alan Yılancı, “İşaret Dili” biliyor.

Evli ve bir çocuk annesidir.

Haber Global Hakkında:

Haber Global, ekranında sadece Türkiye’den ve dünyadan haberler değil, sokağın, insanların ve siyasal gündemin nabzı tutulup; doğru isimlerle doğru noktalara odaklanan haber tartışma programları, ekonomi ve spor bültenleri, teknoloji, sanat, magazin, haber programları ve belgeseller yayınlanmaktadır.

Haber Global’inYönetim Kurulu Başkanı Elnur Abdullayev,CEO’su televizyon ve dijital yayıncılığın genç ve tecrübeli ismi Mammad Gulmammadov’dur. Kanalın Tüm Medya İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuba Atav, Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı, Haber Genel Koordinatörü Serdar Akdoğar, Chief Digital Officer (CDO) Mehmet Sercan Tezcanoğlu,Chief Communications Officer (CCO) Yonca Baltaoğlu,TV ve Web Reklam Grup Başkanı Gürcan Korkmaz’dır.

haberglobal.com.tr web sitesinden gündemdeki son dakika haberleri, yerel ve dünyadan en güncel haberler, ekonomi, spor, teknoloji ve hava durumunun yanı sıra HaberGlobal.com.tr ekibinin hazırladığı fark yaratan özel haberlere de erişebilirsiniz.

Haber Global’i; Digiturk 47. kanal, D-Smart 42. kanal, Tivibu 46. kanal, TV+ 59. kanal, Kablo TV; 71. kanal (HD) ve 910. kanal (SD)Türksat 3A (HD)Türksat 4A (SD)’dan seyredebilirsiniz.  youtube.com/HaberGlobal sayfasından, 7/24 Haber Global canlı yayınını izleyebilirsiniz.

youtube.comtwitter.cominstagram.comtiktok.com, facebook.comlinkedin.com’dan @haberglobal’i takip edebilirsiniz. Apple Store ve Google Play’den Haber Global (HIG) uygulamasını indirebilirsiniz.

YAYIN TARİHİ:         HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ:           00:00

Article Categories:
TV Programı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...