EMPATİ’DE AHMET MÜMTAZ TAYLAN’IN KONUĞU KAAN YILDIRIM

HABER: SUAT ÜNAL

Kaan Yıldırım: Aşk insanı yüksek hissettiren bir duygu

Yakışıklı değilim. Ne yakışıklılar var!

Trafikte silah çektiler!Ahmet Mümtaz Taylan’ın ünlü konukları, NTV ekranlarında Empati’de her hafta başka hayatlara gidip, haberlere konu olmuş, tarihe geçmiş, insan hikayelerini görüp, onların yaşadıklarıyla, acılarıyla, mutluluklarıyla, aşklarıyla, gözyaşlarıyla; hayatlarıyla empati kuruyorlar. 

Ahmet Mümtaz Taylan, Empati’nin 

yeni bölümünde son günlerin popüler ismi oyuncu Kaan Yıldırım’ı konuk etti. Kaan Yıldırım 5 insan hikayesine Empati yaparken, kendi hayatına dair de detaylar verdi. 

Aşk insanı yüksek hissettiren bir duyguAhmet Mümtaz Taylan’ın “aşk ve tutku senin için ne ifade eder” sorusuna Kaan Yıldırım “Aşk da insanı yüksek hissettiren insana iyi gelen bir duygu. Tutku da öyle. Yaptığın iş olur, spora karşı tutkun olur, deniz karşı olur… Bir vazgeçememe hali. Aşk da iyidir tutku da iyidir” dedi. 

Baktığın zaman ne adam be diyeceğin yakışıklılıkta değilimBaktığın zaman salt ne adam diyeceğin bir yakışıklı değilim. Ne yakışıklılar var. Bu işin aura meselesi olduğunu düşünüyorum, özellikle ekranın. Tiyatro sahnesi başka bir şey, orayı yorumlamak haddim değil. Seyirci olarak dahil oldum, tecrübem yok. Ekran mutlaka bir aura ister. Bazen çok daha iyi bir oyuncuyu ekrana koyarsın, başka bir oyuncu bakışıyla aurasıyla seni etkiler. Tek tip gitmek yerine, karakter oyunculuğu, farklı rollerde kendimi görmek, yeni şeyler katmak kendime, hep ona çabaladım, hep ona çabalayacağım. 

Trafikte silah çektiler17-18 yaşında biri silah çekti bana. Trafikte, hiçbir şey yokken. Biz gençtik, hatalıydık da. Hız yapıyorduk, gençtik, arkadaşımın arabası. Caddebostan’da birinin önünden hızlı geçtik, adam korna basıyor, orada alan var indik park ettik. Adam arkamızdan takip etti. Genciz, gençliğin güveni oluyor. Adam torpidodan silah çıkardı, aldı eline, bize ayar verdi, bizde silahtan mütevellit ayarını kabul ettik. 

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve “sen olsan ne yapardın” diye soruyor.

Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati, Çarşamba akşamları 21:00’de NTV’de

Article Categories:
TV Programı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...