ASLI ŞAFAK’IN KONUĞU ÇAĞLA ŞİKEL

HABER: SUAT ÜNAL

ALDATILDIĞIM YERDE DURMAM

ÇOK ZOR PARA KAZANIYORUM

KÖPEK GİBİ ÇALIŞIYORUM

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği ekranların vazgeçilmez programı Aslı Şafak’la İşin Aslı, 5. Sezonu ile  Bloomberght ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor…

Aslı Şafak, haftanın ilk  gününde Çağla Şikel’i konuk etti. Aslı Şafak ve Çağla Şikel’in sıcak, samimi sohbetlerinden öne çıkanları paylaşıyoruz:

ALDATILMAK SENİN KENDİNİ ÇİRKİN VE YETERSİZ HİSSETMENE SEBEP OLMAMALI!

ALDATILDIĞIM YERDE DURMAM

Aslı Şafak, Çağla Şikel’e “Aldatıldığın yerde durur musun” sorusunu yöneltti. Çağla Şikel’in aldatılma sorusuna ilginç yanıtlar verdi: “Aldatıldığımı görsem ben burada dakika durmam giderim değil, o kişiyi orada bırakmayı tercih ederim! Ben aldatılmışım gibi hissedersem aldatılırım!  Bu bakış açısına sahip olmam kolay olmadı! Bu senin kendini eksik hissetmen, kötü hissetmen, çirkin veya yetersiz hissetmen için bir sebep olacak kadar değerli olmamalı. Öyle bir bırakırım ki inanamazsın.”

KÖPEK GİBİ ÇALIŞIYORUM ÇOK ZOR PARA KAZANIYORUM

MARKA BİR ÇANTA BENİM ALNIMDAN DÖKTÜĞÜM TERİ HAK ETMİYOR!

ÇOK ZOR PARA KAZANIYORUM

Ünlü model Çağla Şikel, Aslı Şafak’ın marka takıntısı sorusuna da ilginç yanıtlar verdi. Şikel: “Büyük marka bir çantam yok. Bilinçli alışveriş ediyorum artık. Marka takıntım yok. Bir çantayı aldım, çok para verdim, takıyorum, birinci gün taktım, kızlara gösterdim; ikinci, üçüncü, dördüncü gün? O çanta herhangi bir çanta oluyor. Bunu hayatımın sonuna kadar kullanabilecek miyim diye soruyorum, o yüzden dönemsel trendlerle ilgili hiçbir şey almıyorum. O paraları hayatta vermem, veren de versin! Ben parayı zor kazanıyorum, köpek gibi çalışıyorum, gerçekten köpek gibi çalışıyorum, o çanta benim alnımdan döktüğüm teri hark etmiyor! 

KARIN KASLARINI SPORLA MI YAPTIN?

Programın en eğlenceli anlarından biri ise Aslı Şafak’ın Çağla Şikel’e karın kaslarını sorması oldu. 

“Karın kaslarını sporla mı yaptın?” diyen Aslı Şafak’a Çağla Şikel’den gerçekçi ama esprili yanıtlar geldi.

Article Tags:
·
Article Categories:
MAGAZİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...