BURAY CUMHURİYETİN 99. YILINI CUMHURİYET KADINLARI İLE KUTLADI

HABER: SUAT ÜNAL

CUMHURİYET KADINLARI İLE 99. YIL DÜETİ

Başarılı sanatçı Buray 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında Lüleburgaz Kongre Meydanında muhteşem bir konsere imza attı.

Saatler öncesinden alanı tıklım tıklım dolduran hayranlarına muhteşem bir konser deneyiminin yanı sıra çok özel sahne şovlarıyla sürprizlerle dolu bir bayram akşamı yaşatan Buray, en büyük sürprizini ise konser sonuna sakladı.

Kongre Meydanını şölen alanına çeviren hayranlarına teşekkür ettikten sonra 2016 yılında Emekli Müzik Öğretmeni Şükran Akdeniz tarafından kurulan ve Cumhuriyetin aydın köy kadınlarından oluşan ”Lüleburgaz Ertuğrul Köyü Cumhuriyet Kadınları Korosu”nu sahnesine davet eden genç sanatçı Buray, ”Bu Cumhuriyet emekçi, aydın, cefakar ve vefalı Türk kadının omuzlarında yükseldi. Onların sayesinde fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştirebildik. Sizlerin huzurunda önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, daha sonrada genç Cumhuriyetimizin aydınlık yüzü olan kadınlarımıza, annelerimize şükranlarımı sunmak istiyorum.” diyerek dakikalarca dinmeyen bir alkış fırtınası kopardı.

Konserin finalinde Lüleburgaz Ertuğrul Köyü Cumhuriyet Kadınları Korosu ile birlikte Onuncu Yıl marşını seslendiren Buray, performansı ve sürprizleriyle unutulmaz bir geceye imza atmış oldu.

Article Tags:
·
Article Categories:
Müzik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...