DOĞU DEMİRKOL İLE ALELADE SHOW
YENİ HAFTANIN KONUKLARI 

HABER: SUAT ÜNAL

BERKAY, DANLA BİLİÇ ve ÖYKÜ ÇELİK

BERKAY

Özlem’i ilk gördüğümde klipten çıkarttırdımBir erkeğin iyi parfümü, ayakkabısı ve saati iyiyse, her şeyi iyidir

DANLA BİLİÇ

Kubilay benim hayatım ama, evlilik düşünmüyorum

Danla Biliç, Kubilay Aka’yı ne kadar tanıyor! Kubilay Aka sorularına ne yanıt verdi?

Farklı tarzı, esprileri, kendine has tarzıyla stand-up gösterilerini kapalı gişe oynayan Doğu Demirkol, Star Tv’deki Alelade Show’unun yeni bölümüyle Cumartesi akşamı Star Tv ekranlarındaydı. Yapımcılığını BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği Doğu Demirkol ile Alelade Show, televizyonun başarılı ismi Şafak Bakkalbaşıoğlu genel yönetmenliğinde, en son teknoloji kameralar kullanılarak çekilirken, stüdyoda ise televizyonlarda ilk kez drone kullanılan program olma özelliğini de taşıyor!

Danla Biliç, Berkay ve oyuncu Öykü Çelik’in konuk olduğu Alelade Show, yeni nesil eğlence anlayışı ve Doğu Demirkol’un müthiş performansı ile Star Tv’de fark yarattı!

Kubilay Aka aşkı için Danla’dan ilk yorum! “Evlilik düşünmüyorum!”

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Danla Biliç, “Kubilay benim hayatım! Ama evlilik düşünmüyorum” dedi. Danla Biliç, Kubilay Aka birlikteliğiyle ilgili sorularla başbaşa kaldı! Kubilay Aka’dan soruları alan Doğu Demirkol, Danla’ya Kubilay Aka’yı ne kadar tanıdığını sordu! Çok eğleneceksiniz!

Berkay, eşini ilk gördüğünde!

Özlem Ada Şahin’i klipten ‘bu kız olmaz’ diyerek çıkarttırmış

Berkay, eşi Özlem Ada Şahin’i ilk gördüğünde ‘bu kız olmaz bunu çıkarın’ demiş. Nasıl mı?

Berkay, Alelade Show’da Doğu Demirkol’a o ilk anı anlattı. Klip çekimi için gelen manken adayları arasında Özlem Ada Şahin’i gören Berkay, ‘Bu kız olmaz, bunu çıkarın’ diyerek Özlem Ada Şahin’i elemiş.  

Berkay: Bir erkeğin iyi parfümü, ayakkabısı ve saati iyiyse, her şey iyidir!

Berkay bu sözleri de çok konuşulur: ‘Parfüm, ayakkabı ve saat takıntım var. Bir erkeğin parfümü, ayakkabısı ve saati iyiyse, her şey iyidir’ dedi.

Öykü Çelik’in İki Hece şarkısındaki oyunu çok konuşulacak

Berkay’ın ‘İki Hece’ adlı şarkısının klibinde birlikte kamera karşısına geçen Öykü Çelik, Alelade Show’da bu kez dansıyla dikkat çekti. İşte Öykü Çelik’in dans showu… 

Article Tags:
·
Article Categories:
TV Programı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...