“ELİF ANA” TÜRBESİNDE ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ 

HABER: SUAT ÜNAL

Pazar günü yapımcılar Ökkeş Sevimli ve Kazım Çarman Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi  Pulyan köyünde buluman “Elif Ana” türbesinde Elif Ana’ın oğlu Ökkeş Sugan ile birlikte 32. düzenlenen “Elif Ana’yı anma töreninde bir araya geldiler . Elif Ana’ın Oğlu Ökkeş Sugan annesinin hayatının Beyazperdeye aktarılmasından mennun olduğunu ve  Annesiyle gurur duyguğunu dile gertirdi. Yapımcılar Ökkeş Sevimli ve Karzım Çarman’a teşekkür etti.

ELİF SUGAN’IN HAYATI BEYAZPERDEYE AKTARILDI

Yapımcılığını Life is a Movie AG Film Prodüksiyon Kazım Çarman, Ali-Hasan-Bilal Bilmeç ve Ökkeş Sevimli’nin yaptığı, yönetmenliğini Semir Aslanyürek ve Kazım Öz’ün üstlendiği, senaryosunu Nihat Behram, Semir Aslanyürek ve Kazim Öz’ün kaleme aldığı müziklerini Erkan Oğur’un, genel sanat yönetmenliğini Orhan Aydın’ın yaptığı ve ‘Elif Ana’ filminin çekimleri Kahramanmaraş’da gerçekleştirildi.

KALABALIK OYUNCU KADROSU YER ALDI 

“Elif Ana ” karakterini Aliye Uzunatağan hayat verirken filmde İlyas Salman, Sermiyan Midyat, Cezmi Baskın, Füsun Demirel, Orhan Aydın, Turgay Tanülkü, Cansu Fırıncı, Ali Sürmeli, Necmettin Çobanoğlu, Rıza Sönmez, Muhlis Asan, Erdal Ayna, Kazım Çarman, Levent Üzümcü, Hülya Diken ve Eray Türk gibi oyuncular kamera karşısına geçti. “Elif Ana” Filmi 09.12.2022 tarihinde sinema severlerle buluşacak.

“Elif Ana” Filmi Teaser
https://www.dropbox.com/s/qnlvyjbqge8t2h0/ElifAna_Teaser_01.mp4?dl=0

Article Tags:
·
Article Categories:
Sinema

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...