İREM DERİCİ’DEN HANDE YENER ve DEMET AKALIN’A: “KRALİÇE OLMAK İÇİN GENCİM”

HABER: SUAT ÜNAL

İREM DERİCİ’DEN HANDE YENER ve DEMET AKALIN’A:
“KRALİÇE OLMAK İÇİN GENCİM”

SAHNEDE “KUDUR” GÖZLÜKLERİYLE İREM DERİCİ

Diyetimin 2. günü açım ve mutsuzum

Ankara gece hayatının en yeni mekanı Winner Plus Club’ın sahnesinde önce gece İrem Derici vardı. İrem Derici’yi izlemek ve dinlemek için Winner Plus Club’ı tamamen dolduran Ankaralılar, ünlü şarkıcıyı şampanyaya boğdular. 

Sahneye 500 şişe şampanya!

2 saat boyunca hitt şarkılarını seslendiren İrem Derici’ye konseri boyunca 500 şişe şampanya gönderildi. Diyarbakırlı bir dinleyicisi ise Derici’ye tek seferde 121 şişe şampanya gönderdi!  

Kraliçe olmak için gencim!

Sahneye çıkarken “Bugün diyetimin ikinci günü açım ve mutsuzum” diyen İrem Derici’nin keyfi, gelen iltifatlarla yerine geldi. “Kraliçe Ankara’ya hoşgeldin” diyen bir erkek hayranına “Kraliçe olmak için daha gencim” diyen Derici’nin sözleri kraliçelik yarışında dönem dönem araları açılan Demet Akalın ve Hande Yener’e gönderme olarak alındı. 

Müzik hayatımdaki ilk halim şimdiki halimin halası gibi

İrem Derici sahneden “8 kasım’da 10. yılımı kutluyorum. ilk çıktığım halim şimdiki halimin halası gibi” diyerek salonu kahkaya boğarken, en önde kendisini izlemeye gelen bir kadın hayranı ise İrem Derici’nin İnstagram’da sıkça kullandığı “kudurun” kelimesinden yola çıkarak  “kudur” gözlüğü hediye etti. İrem Derici gözlükleriyle poz verdi. 

Article Tags:
·
Article Categories:
MAGAZİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...