DOĞU DEMİRKOL İLE ALELADE SHOW
YENİ HAFTANIN KONUKLARI 

HABER: SUAT ÜNAL

İLKER AYRIK, HANDE SORAL ve EKİN UZUNLAR

HANDE SORAL YAYINDA KEDİ MAMASI YEDİ

İLKER AYRIK’IN PANDEMİ ŞANSSIZLIĞI

İLKER AYRIK: HİÇ İSTEMEDİĞİM İNSANLARA ARABA VERDİM!

Farklı tarzı, esprileri, kendine has tarzıyla stand-up gösterilerini kapalı gişe oynayan Doğu Demirkol, Star Tv’deki Alelade Show’unun yeni bölümüyle Cumartesi akşamı Star Tv ekranlarındaydı. Yapımcılığını BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği Doğu Demirkol ile Alelade Show, televizyonun başarılı ismi Şafak Bakkalbaşıoğlu genel yönetmenliğinde, en son teknoloji kameralar kullanılarak çekilirken, stüdyoda ise televizyonlarda ilk kez drone kullanılan program olma özelliğini de taşıyor!

Ekin Uzunlar, İlker Ayrık, Hande Soral ve 4 Yüz Grubu’nun konuk olduğu Alelade Show, yeni nesil eğlence anlayışı ve Doğu Demirkol’un müthiş performansı ile Star Tv’de fark yarattı! 

İlker Ayrık: 

“Hiç istemediğim insanlara araba verdim” dedi! 

Bu cümle gündemin ilk sırasına oturur!

İlker Ayrık, sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışmada “Hiç istemediğim insanlara araba vermek zorunda kaldık. Ben insanım, ben tarafsız olmak zorunda değilim, adil olmak zorundayım. Elbette taraf tutuyorum. Aile hikayelerini bildiğim yarışmacılar vardı, ihtiyaçları olduğunu biliyorum,  kazanamıyorlar, eve gidince moralim bozuluyor. Hiçbir zaman vakit geçirmek istemeyeceğim, hoşlanmadığım insanlara araba verdim” dedi. 

Hande Soral kedi maması yedi!

Hande Soral, gözleri kapalı olarak ürünün ne olduğunu tahmin edebileceği yarışmada ise, Ekin Uzunlar’ın ‘ağzına götürme’ ikazını dinlemeyerek “kedi mamasını” tattı. O anlar Alelade Show ile Star ekranlarına yansıdı. 

İlker Ayrık’ın pandemi şanssızlığı

İlker Ayrık pandeminin başlangıcında yaşadığı şanssızlıkları sıraladı, yaşadıkları ‘yok artık’ dedirtecek türden: “Mart’ta sinema filmi çektik, Müstakbel Damat Kıbrıs’ta, gala günü Türkiye’de ilk vaka açıklandı, Keşanlı Ali Destanı oyununu tiyatroya koyduk, yapımcı benim, üçüncü oyunda pandemi oldu, restoranım vardı, o tam artıya geçti, pandemi oldu. Restoranın şubesi vardı pazartesi açmıştık, çarşamba pandemi oldu. Restoranların dördünü de kapadık” dedi.

Article Tags:
·
Article Categories:
TV Programı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...