SERDAR ORTAÇ: EVLİLİK AKIL HASTALARININ, RUH HASTALARININ İŞİ

HABER: SUAT ÜNAL

EVLİLİK AKIL HASTASI İŞİ DELİ OLMAN LAZIM 

EVLİLİK RUH HASTALARININ İŞİ!

Ankara gece hayatının en yeni mekanı Winner Plus Club’ın sahnesinde önceki gece Serdar Ortaç vardı. Açıklamaları ve çıkışları ile gündemden düşmeyen Serdar Ortaç’ı  izlemek ve dinlemek için Winner Plus Club’ı tamamen dolduran Ankaralılar, Ortaç’a büyük ilgi gösterdi. 

Evliliği beceremedim

8 sene sonra şutladı beni

Annem sarışınlardan uzak dur demişti

Sahneye iki dansçısıyla çıkan Serdar Ortaç, sohbeti ve şarkıları ile büyük ilgi gördü. Gece boyunca ayrıldığı eşi Chloe’yi dilinden düşürmeyen Serdar Ortaç, “8 sene sonra şutladı beni. Evliliği beceremedim. Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem sarışınlardan uzak dur, sarışınlara bulaşma demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı, sevgilim sarışındı” dedi. 

Sahnede alkol alıp sigara içti

Tek başına ayakta duramadı

Şarkı aralarında kadın-erkek ilişkileri hakkında espriler yapıp, kendi hayatıyla esprilerini bağdaştıran Serdar Ortaç, hastalığına ve aldırı ilaçlara rağmen, sahnede alkol alıp, sigara içti. Sahneye ilk çıktığında tek başına ayakta durabilen Serdar Ortaç, kısa süre sonra sadece dansçılarına ve sandalyeye tutunarak ayakta durmak zorunda kaldı. Ortaç, konseri dansçıların yardımıyla ayakta durarak tamamladı. Sahne programını bitirdikten sonra kulise geçen Serdar Ortaç için tekerlekli sandalye getirildi ve Ortaç Winner Plus Club’dan tekerlekli sandalye ile çıkarıldı. 

Article Tags:
·
Article Categories:
MAGAZİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...