‘SİL BAŞTAN KAYNANAM’IN AFİŞ VE TEASER’I GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

HABER: SUAT ÜNAL

Sinemaseverlerin merakla beklediği bir Sivas komedisi olan ‘Sil Baştan Kaynanam’ vizyona gün sayıyor. Bulgaristan, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan, Pakistan, Kuveyt ve Katar’da geniş bir hayran kitlesi bulunan ‘Nasipse Olur’a imza atan Greenart/ Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin teaser ve afişi görücüye çıktı. Sosyal medyada beğeni toplayan Sil Baştan Kaynanam, 9 Aralık’ta izleyiciyle buluşuyor.

Başrollerini Algı Eke ve Alper Saldıran’ın paylaştığı filmde Zeynep Eronat, Asuman Dabak, Ünal Yeter, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Yeşim Dalgıçer, Gökçe Özyol, Barış Başar, Irmak Aydın, Elif Melda Yılmaz, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer, senaristliğini Barış Başar’ın üstlendiği ‘Sil Baştan Kaynanam’da iyi huylu bir gelinken, hafızasını kaybetmesiyle bir canavara dönüşen ve kaynana zulmünden kurtulmaya çalışan Ceylan (Algı Eke) ile, annesiyle eşinin arasını bulmaya çalışırken ikisi tarafından da ezilen Ünal’ın (Alper Saldıran) kahkaha ve macera dolu serüveni anlatılıyor.

Article Tags:
·
Article Categories:
Sinema

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...