THALIA NATURAL BEAUTY OPENSTAGE MODA GÜNLERİ DOLUDİZGİN BAŞLADI

HABER: SUAT ÜNAL

THALIA NATURAL BEAUTY OPENSTAGE MODA GÜNLERİ DOLUDİZGİN BAŞLADI

ASENA PODYUMDA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Moda ve tekstil sektörüne katkı sağlamak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen Thalia Natural Beauty Openstage, önceki akşam Lazzoni Hotel’de başladı. Organizatör Banu Noyan tarafından düzenlenen etkinliğin açılışını ‘’Ashina Haute Couture’’ markası ile Asena Yaptı.

Asena Moda Kariyerinin İlk Türkiye Defilesinde Tam Not Aldı

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı Thalia Natural Beauty Openstage’te Almanya’da ‘Ashina Haute Couture by Asena’ adlı moda evini kuran Asena, hazırladığı çok özel koleksiyonunu ilk kez Türkiye’de sergiledi. Özge Ulusoy, Demet Şener, Gizem Özdilli ve Ece Gürsel gibi ünlü modeller dahil olmak üzere yaklaşık 40 mankenin podyuma çıktığı defilenin açılışını, kendi hazırladığı siyah gelinlikle podyumda yürüyerek yapan Asena, defile finalinde ise gözyaşlarını tutamadı.

Aylardır ünlü terzi Edibe Şarbalkan’la birlikte bu defileye hazırlandıklarını dile getiren Asena, ‘’Onun emekleri yadsınamaz. O olmasaydı tüm bunları başaramazdım. O yüzden huzurlarınızda ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.’’ diyerek Şarbalkan’ın elini öptü.

Defile sonrası gazetecilerle bir araya gelen Asena: “Çok mutluyum, çok gururluyum. Almanya’da bu tarz etkinlikler olmuyor. O yüzden bu ortamı çok özlemişim. Ayrıca ne güzel dostlar biriktirmişim. Defile çok güzel bir ortamdı. Çok konuşulacak diye düşünüyorum” dedi. 

Bu akşamın mimarı Banu Noyan ise duygularını : “Asena ile bu süreçte çok ağladık, eğlendik ve heyecanlandık. Ama harika bir defile oldu. Tasarımları çok beğenildi. Eline sağlık.” sözleriyle dile getirdi.

Podyumda Asena’nın tasarımlarını sergileyen dostları Demet Şener, Özge Ulusoy, Ece Gürsel ve Gizem Özdilli de Asena’yı kutlayarak, tasarımları çok beğendiklerini dile getirdi.

Article Tags:
·
Article Categories:
MAGAZİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...