“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” filmi Adalet için yarışıyor!

HABER: SUAT ÜNAL

Dünya prömiyerini 29. Adana Film Festivali’nde yapan ve festival yolculuğuna 16. Porto Riko Lusca Fantastik Film Festivali ve 31. ABD St. Louis Uluslararası Film Festivali ile devam eden “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”, 12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde Altın Terazi’de adalet için yarışıyor.

Yönetmenliğini Serpil Altın’ın, yapımcılığını Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın yaptığı bilimkurgu filmi “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” İstanbul prömiyerini merakla bekleyen seyircisi ile buluşuyor.

Aynı zamanda Türkiye’nin ilk sürdürülebilir film (Yeşil Film prodüksiyon ilkelerine sadık kalmaya gayret eden) girişimi olan “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” ekibinden Serpil Altın, Korhan Uğur ve oyuncu Selen Öztürk festivalin endüstri günleri programı olan VisionIST kapsamında “YEŞİL FİLM NEDİR?” atölyesinde, daha iyi bir gelecek için deneyimledikleri yeşil film farkındalığını aktaracaklar.

Senaryosunu Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın yazdığı, başrollerini ise Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç’ın paylaştığı “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”in konusu ise şöyle:

“Gelecekte iklim krizi ve kıtlık sebebiyle yeryüzü yaşanılmaz hale gelir. “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen yeni hayat karşılığında, yaşlı neslin yok edilmesi zorunludur. Bu sistemde yaşayan ailenin hayatı yeni bebek haberiyle değişir.”

Atölye “Yeşil Film” Nedir?

Konuşmacılar 

Serpil Altın – Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Korhan Uğur – Yapımcı, Senarist

Selen Öztürk – Oyuncu

AKM Yeşilçam Sineması, Saat: 14.30 – 15.30

“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” Gösterimleri

20 Kasım Pazar, saat 16:30, Atlas 1948 Sineması

22 Kasım Salı, saat 19:00, Kadıköy Sineması

24 Kasım Çarşamba, 16:30, Kadıköy Sineması

24 Kasım Çarşamba, 18:00, AKM Yeşilçam Sineması

Article Tags:
·
Article Categories:
Sinema

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...