TEMA – K Gönüllülerinden TEMA Vakfı Yararına Gezi

HABER: SUAT ÜNAL

TEMA – K Gönüllülerinden TEMA Vakfı Yararına Gezi

TEMA – K Gönüllüleri tarafından TEMA Vakfı yararına düzenlenen günübirlik İstanbul gezisinden elde edilen gelir, TEMA Vakfı’nın “Doğa Eğitim Programları”na aktarıldı.

Tema Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kaynak Sorumlusu Esra ÖZTÜRK, TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere, cemiyet hayatının ünlü isimlerini İstanbul’un tarihi dokusu altında bir araya getirdi. Günübirlik bir İstanbul gezisi için bir araya gelen “TEMA Kaynak Çalışma Grubu” gönüllüleri  Yerebatan Sarnıcı, Büyük Saray Mozaik Müzesi, Sultanahmet Cezaevi Binası ve Çeşmesi, İshak Paşa Camii ve Hamamı, Ahırkapı Kitabesi, Suriçi’nin tarihi cumbalı evleri, tarihimizin önemli bestekârı Hammamizâde İsmail Dede Efendi’nin evi, 5. yüzyılda yapılmış Bizans Sarayı’nın kalıntıları, Küçük Ayasofya Camii gibi İstanbul’un tarihi yerlerini gezdi.

TEMA – K Gönüllüleri adına konuşan Tema Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kaynak Sorumlusu Esra ÖZTÜRK, “TEMA-K Gönüllüleri olarak 20 yılı aşkın süredir gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla TEMA Vakfı’na destek veriyoruz. Yaptığımız çalışmaların yüzlerce çocuğun hayatına olumlu etki edecek olması ve gelecek nesillerin hayatına önemli katkılar sağlaması bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bugüne kadar TEMA – K’nın verdiği destek ile on binlerce çocuk Doğa Eğitim Programları’na katıldı. Desteklerimizi yeni etkinliklerle sürdüreceğiz” dedi.

Cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı gezinin geliri, TEMA Vakfı’nın çocukların ekolojik okuryazarlık becerilerini güçlendirmek amacıyla tasarladığı “Doğa Eğitim Programları”na aktarıldı. 

Article Tags:
· ·
Article Categories:
MAGAZİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...