HOLLYWOOD YILDIZLARI İSTANBUL’DA

HABER: SUNA BAYKAM SAPAN / EYLÜL AŞKIN / H. SÜHA MUTLU – NAM AJANS

Stephen Wayda dünyaca ünlü Hollywood starlarını, mankenleri ve gösteri dünyasından seçkin yüzleri yıllarca fotoğraflamıştır. Uzun süre Playboy dergisinin kapak fotoğraflarını çekmiş ve derginin fotoğraf editörlüğünü üstlenmiştir. Yapay ve doğal ışıklar kullanarak sıra dışı kompozisyonlarla portre çekimleri yapmıştır. Dünyanın önde gelen ünlülerini fotoğraflarken yaratıcı yönünü ön plana çıkartıp insanların hafızasında yer tutan ikonik fotoğrafları ortaya koymayı sürdürmektedir. Oldukça geniş kapsamlı bir arşivi bulunmaktadır. Jack Nicholson, Claudia Schiffer, Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Danny DeVito, Demi Moore, Kim Kardashian, James Woods, Pamela Anderson, Denzel Washington ve daha birçok ünlü ismin fotoğraflarını çekmiştir. Hollywood starlarının yaşamından veya kişiliklerinden paydalar alarak onların yaşam tarzlarını da fotoğraflarına yansıtmıştır. Stephen Wayda’nın Türkiye’deki ilk kişisel sergisi ‘‘Hollywood Starları İstanbul’da’’ 16-25 Aralık tarihleri arasında özel bir açılış kokteyli ile Pickhobi’de izleyicilerle buluşuyor.

Pickhobi Hakkında:
Sanat ve dekorasyonun buluşma noktasında yeni bir soluk olmak üzere kurulan Pickhobi, çarpıcı, estetik ve modern fotoğraflardan oluşan özgün koleksiyonuyla ilham veren yaşam alanlarının vazgeçilmez parçalarını sunuyor. 90’lı yılların başlarında Amerika’nın Los Angeles şehrinde başlayan serüveni günümüze taşıyarak, benzersiz bir hizmet anlayışını sanatla buluşturuyor. Pickhobi, dünyanın dört bir yanındaki fotoğraf sanatının seçkin eserlerinden oluşan koleksiyonunu istenen mekâna ücretsiz taşıyarak dekorasyonu yerinde tamamlama seçeneği sunuyor.
Modern yaklaşımı, geniş ürün yelpazesi ve ulaşılabilirlik ilkesi ile Pickhobi bir fotoğrafın en iyi baskı yöntemini baz alarak tasarım çerçeveler, yüksek kalitede camlar ve Hahnemühle kağıtlar kullanarak fotoğraf sanatını kitlelerle buluşturmayı hedefliyor.

Article Categories:
SERGİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...