Coşkun Sabah Tüyap kitap fuarında imza günü düzenledi

Hayranlarla buluşma

Kitap Fuarı’nda imza günü

Tüyap’ta imza günü heyecanı

Coşkun Sabah bir süre önce piyasaya çıkan “Coşkun Sabah – Anılar” adlı kitabının imza gününde Tüyap Kitap Fuarı’nda hayranları ile buluştu. Sanatçının imza için geldiği Mona Kitap standındaki imza gününe aileler çocukları ile birlikte katıldılar. Yaşlı genç herkesin ilgi gösterdiği imza gününde kitap imzalatanlar sanatçı ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Müzik dünyasının usta ismi besteci yorumcu ud virtüözü Coşkun Sabah 7’den 77’ye hayranlarının akınına uğradı. Müzik dünyasında besteleriyle pek çok hit şarkıya imza atan sanatçının hayatını anlatan kitabı da geçtiğimiz aylarda Mona Kitap etiketiyle piyasaya çıkmıştı. Sanatçının yaşam yolunun satır araları üzüntüler, sevinçler ve görkemli sanat hayatı, Didem Abidin ve Selahaddin Abidin tarafından kaleme alınmıştı.

Büyük ilgi gören kitabın Tüyap Kitap Fuarı’nda da imza günü düzenlendi. Tüyap’daki imza gününde hayranları ile birlikte olan sanatçı yaklaşık yüz kitap imzaladı. Farklı şehirlerde de kitapseverlerle imza günlerinde bir araya geleceğini söyleyen Coşkun Sabah kitabının ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek “Bu kitap hem benim hayatımı hem de ülkemizin müzik eğlence dünyasının renkli dünyasına ışık tutuyor. Çok keyifli bir kitap oldu” dedi. Kitap fuarına imza günü için gelen Suat Suna’da Coşkun Sabah’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Article Tags:
·
Article Categories:
Edebiyat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...