“Dünden Sonra Yarından Önce”

Kara Kalem Resim Sergisi

2022’yi kapatıp 2023’e yeni bir sayfa açmaya hazırlandığımız bu günlerde, sanat hayatlarında yeni sayfalar açan 28 isim; 28 Aralık’ta, ressam Asuman SAVUK küratörlüğünde, Art of İst Atölye tarafından farklı bir kara kalem sergisi gerçekleştiriyor!..

Sanatçıların eserlerini kaleme alış anlarından oluşan bir video enstalasyonun da yer alacağı sergi, misafirlerine sadece yapılan eserleri değil yapım süreçlerini de izleme şansı sunuyor. Resim yapmanın, AN’ı yaşamanın en gerçekçi ve özgürleştirici yolu olduğunu gözler önüne seren bu sanat etkinliği, sanatçıların kendilerini gerçekleştirme serüvenlerinin de izlerini taşıyor.

Farklı tekniklerin kara kalem ile harmanlandığı sergi, 28-30 Aralık 2022 tarihleri arasında Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi – Çetin Emeç Sergi Salonu’nda sanatseverlere açık olacak.

Sergide resimleri ile yer alan isimler;

Asuman SAVUK, Atilla GÜNAYDIN, Bahar GÖKSU, Belgin DOLU TANRIVERDİ, Dilek BALOĞLU, Ebru TUNALI, Elif ÇEK, Esma SARAL, Evren SARAL SUBAŞI, Eylül Berfin GÜNEŞ, Figen SEZGİN, Funda BUDAK, Gülden KARADERE, Hilal NAMAZCI, Mehmet DÖLOĞLU, Mehtap KARAKURT, Nazlı AKKOÇ, Nursen SEVDASIZ, Saba GHANATİ, Saime BULUT KAYA, Selma CENGİZ, Semra DEMİR ŞEN, Seray ÇALIŞKAN SEVİNÇ, Sevgi AKSOY, Sevim CENGİZYILDIZ, Sinem BOZKUŞ, Yavuz BALKAN ve Zeren TURGAY DEMİR

Article Categories:
SERGİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...