Tamamen doğal içeriğiyle benzersiz bir şarap deneyimi sunan ‘Nin Mahzen’

Haber: Eylül AŞKIN

(Click here for English: https://artsandseptember.blogspot.com/2024/01/nin-mahzen-offering-unique-wine.html )

Türkiye’nin ilk kişiye özel #degüstatör ‘ü Kadri Hasdemir tarafından hayata geçirilen kişiye özel şarap tadım ve sunum mahzeni Nin Mahzen‘de, yüzde yüz doğal içerikle, #Gökçeada ‘daki bağlarında üretilen, #organik, #bio-dinamik üretim yöntemleri benimsenerek, hayvansal ve katkı malzemelerinden sakınılarak, şarabın türüne göre #doğal #meşe ve #çelik fıçılarda minimum altı ay olmak üzere dinlendirilerek, özenle, emekle hazırlanan şaraplar sergileniyor. Endüstriyel yöntemlere kıyasla senede çok daha az üretim gerçekleştirebildiklerinden dolayı, herhangi bir markette, mağazada satışa sunulmayan bu şaraplar, sadece tadım randevularıyla ve yüz yüze sizin beğeninize sunuluyor.

Alkol oranı 12.9-13.9 oranında seyreden, tamamen doğal fermentasyon yöntemleri benimsenerek hazırlanan bu şarapların fiyatları üzümün türüne, yıllanma oranına göre değişiyor. Tadımdan hemen önce degüstatör Berk Rona tarafından size minik bir degüstasyon eğitimi de veriliyor. Satın alacağınız şaraplar, şarap adedine göre yine doğal ahşap sandıklara dizilerek adresinize gönderiliyor. Bazı aileler, farklı bir hediye seçeneği olarak, çocuklarının doğduğu yıla ait bir adet şarap satın alıp, çocukları on sekiz yaşına gelene dek bu şarabı Nin Mahzen‘e dinlendirilmek üzere emanet ediyor.

Siz de farklı bir deneyim yaşamak, özel günlerinizi daha anlamlı kılmak ya da sıradan günlerinize doğadan gelen özel bir anlam katmak isterseniz, en kısa zamanda mutlaka Nin Mahzen‘den randevu alın.

İletişim: 0212 266 80 17

Instagram: ninmahzen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...