Bi’Nevi Alaçatı Beşiktaş’ın açılışında Mehmet Erdem’den evlilik açıklaması!

İzmir’in gözde mekanı Bi’Nevi Alaçatı, Alaçatı’dan sonra İstanbul Beşiktaş’ta da kapılarını açarak eğlence hayatına ‘merhaba’ dedi. Önceki akşam şarkıcı Mehmet Erdem’in sahnesiyle kapılarını açan mekan, gelen misafirlerine inanılmaz bir gece yaşattı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdem, ”Muhteşem bir mekan. Ben de bu gecenin açılışında burada olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi. Yeni albümüne çok güzel tepkiler geldiğini söyleyen şarkıcı, ”Bir kaç tane klip çekeceğiz. Yeni projeler de var. Mekanlarda çıkmaya da devam ediyorum. Her şey yolunda. Evlilik de çok güzel gidiyor. Yoğun çalıştığımız için, vaktimizin çoğunu Vildan ile evde geçiyoruz.” dedi.

Üç yıldır sektörde yer alan Bi’Nevi Alaçatı her sene büyüyerek alanında öncü olma yolunda ilerliyor. Vizyonu genç girişimci ve sektörel tecrübe sahibi iş insanlarından oluşan kadrosuyla gastronomi ve eğlence alanında sektörde tercih edilen olmak olan mekan şimdi de İstanbul’un incisi Beşiktaş’ta şubesini açtı. Fulya’da bulunan mekan DJ ve canlı performanslar ile istanbul’da da adından çok söz ettirecek gibi duruyor.

Bi Nevi Alaçatı mekanlarının tarzını bulunduğu bölgenin eğlence anlayışına göre  oluşturuyor. Kemal Değirmenci: “Bi’Nevi markasının öncelikli değerleri kaliteli hizmet ve kaliteli eğlence olanakları sunmaktır. Bu anlayışla kalıcılık sağlayıp tercih edilen olmak istiyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...