11. FashionTV FTVT Token Moda Ödülleri Sahiplerini Buldu

HABER: SUAT ÜNAL

11. FashionTV FTVT Token Moda Ödülleri Töreni’nde “moda show”

2022 Moda Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül törenindeki defilelerde ise adeta modacılar podyumda “Show” yaptılar…

Dünyaca ünlü moda kanalı FashionTV Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat’ın ev sahipliğinde ve FashionTV digital para projesi FTVT Token ana sponsorluğunda gerçekleşti. Tören Maslak’daki Şişli Üniversitesi FashionTV işbirliği ile açılan moda ve güzellik okulu Fashion Campus İstanbul’da yapıldı. Moda, iş dünyası ve medyanın en iyilerinin ödüllendirildiği geceyi ünlü model Özge Ulusoy sundu. Ünlü simaların katıldığı tören öncesi kırmızı halıda ünlüler geçidi vardı. Gecenin finalini ise ünlü gelinlik tasarımcısı ve modacı Pınar Bent gelinlik defilesiyle yaptı.

Ödüller arasında Yılın En İyi Modeli ödüllerini adlarından söz ettiren genç modeller Melisa Daşdemir ile Kutay Koman alırken, Yılın En İyi Moda Tasarımcısı Ödülünü Yasemin Yılmaz, Yılın En İyi Gelinlik Tasarımcısı Ödülü’nü Pınar Bent, yılın En İyi saç Tasarımcısı Ödülü’nü Sabit Akkaya, Yılın En İyi Mekanı Ödülü’nu Oligark, Yılın En İyi Pop Müzik Sanatçısı Ödülünü Selen Görgüzel, Yılın En İyi Koreografı Ödülü’nü Uğurhan Akdeniz, Yılın En İyi Oyuncusu Ödülü’nü Wilma Elles, Yılın En İyi Stilisti Ödülünü Deniz Can Kutlu, Lübnanlı modacı Rima, Best International Designer ödülünü alırken, Yılın En İyi Trend Koleksiyonu Tasarımcısı Ödülünü ise Cansu Özlevi aldı.

Willa Elles mankenlik yaptı…

Ödül törenin de defile yapan modacılardan biri de genç tasarımcı Nida Doğan idi. Genç modacı birbirinden farklı kıyafetlerini podyumda görücüye çıkarttı. Oldukça başarılı tasarımlara imza atan Nida Doğan “Yılın En İyi Çıkış Yapan Genç Tasarımcı Ödülü” nü alarak başarısını taçlandırdı. Genç modelin ilgi gören defilesinin finalinde ise ünlü oyuncu ve manken Wilma Elles ile ünlü model Şebnem Schaffer podyuma baş manken olarak çıktılar…

Billur Kalkavan “Onur Ödülü” ile anıldı… Ödülü eşi aldı…

11. FashionTV FTVT Token Moda Ödülleri Töreni’ndeki anlamı en yüksek ödül ise geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden Billur Kalkavan’a verildi. Rahatsızlığı nedeniyle hayata veda eden ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’a verilen “Onur Ödülü” anons edilirken salondaki davetliler de Kalkavan’ı alkışlayarak andılar. Billur Kalkavan’ın onur ödülünü on bir yıllık hayat arkadaşı eşi Buğra Bahadırlı aldı.

Selen Görgüzel trasparan ile sahnede…

Şarkıları ve sahne şovları ile dikkat çeken Selen Görgüzel’de törende sahneye çıkarak iki şarkılık mini bir konser verdi. Ünlü sanatçı Yılın En İyi Pop Müzik Sanatçısı ödülünü aldı. Sahneye transparan kıyafeti ile çıkan sanatçı şarkılarının yanı sıra kıvrak dansı ile de dikkat çekti.

Article Tags:
·
Article Categories:
MAGAZİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...