Gaye Su Akyol, Dünya turnesinin ilk konserini Küçükçiftlik Park’ta verecek!

Gaye Su Akyol 22 Kasım 2022’de Türkiye’de Dunganga Records, dünya genelinde de Glitterbeat etiketiyle yayınladığı “Anadolu Ejderi” albümünün Dünya turnesine 10 Şubat Cuma akşamı Küçükçiftlik Park‘ta vereceği konser ile başlayacak.

Albüm, sanatçı için yeni sesler bulma ve bilinen sınırların dışına taşma motivasyonuyla hayat bulmuş şarkılardan oluşurken, albümde Anadolu pop, folk, Klasik Türk Müziği, Türkçe psikedelik rock başta olmak üzere stoner rock, post punk, caz, sarf rock, disko, hip hop, endüstriyel müzik, 90’lar pop, Orta Doğu müziği ve grunge gibi bir çok farklı tarzın izlerini görmek mümkün. Albümün 10. şarkısı Neşet Ertaş klasiği “Gel Yanıma Gel” dışında tüm şarkıların söz ve müziği Gaye Su Akyol’a ait.

Sanatçı, 10 Şubat’ta İstanbul’da vereceği konserin ardından Almanya, Hollanda, Fransa ve Lüksemburg ziyaretlerinde bulunduktan sonra kısa bir süre için tekrar yurda dönecek ve Ankara, Eskişehir ve Antalya’daki hayranlarıyla buluşacak. Daha sonra Stockholm üzerinden Avrupa sınırları dahilinde konserlerine devam edecek olan sanatçı, turnenin kapanışını ise 22 Nisan’da İsviçre’de yapacak.

Biletler ise biletix.com‘da ve gayesuakyol.com‘dan temin edilebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...