“Kapkabare” 18 Mart’ta yeniden sahnede!

Çatı Tiyatro‘nun sahnelendiği ilk günden itibaren izleyicinin dikkatini çeken, hayatın akışından ilham alan skeçlerden oluşan, gülme garantili oyunu Kapkabare deprem sonrası Şubat ayında vermiş olduğu aradan sonra, 18 Mart Cumartesi akşamı 20:30’da Şişli Tiyatrosu‘nda yeniden seyirciyle buluşuyor!

Altı kişilik bu komedide Emrah Uslu, Eda Özdemir, Sevim Erdoğan, Derya Kahya ve Eray Demirkol gibi oyuncuların yanı sıra ünlü şarkıcı Elif Kaya da yer alıyor.

EĞLENDİRİRKEN EĞLENİYORLAR!

Sosyete Art ekibinden Eylül Aşkın ve Hasan Süha Mutlu’nun 18 Mart sahnesi öncesi son sahne provalarını ziyarette bulunduğu ekip, oyuncular arası güler yüzlü, içten ve güven veren iletişimin hakim olduğu çalışma ortamıyla da dikkat çekiyor. Kahkaha dolu bir prova sonrasında röportaj yapma şansı yakaladığımız ekip “Sahnede gerçekten çok eğleniyoruz.” dedi. Prova esnasında oyuncular arasındaki şakalar, gülüşmeler, beraber ettikleri danslar ile samimiyetin getirdiği bu sıcaklık biz ziyaretçilere de yansıdı. Oyuncularımızla yaptığımız söyleşimizi ilerleyen günlerde sitemizden okuyabilecek ve izleyebileceksiniz.

ÜNLÜ ŞARKICI ELİF KAYA: “MÜZİK VE OYUNCULUĞU BİR ARADA SÜRDÜREBİLMEK İSTERİM”

Yeni yılda “Kapkabare” kadrosuna dahil olan Elif Kaya, “Bu işin okuluna, eğitimine çok değer veriyorum. Sadece hissetmekle olur mu bilemiyorum ama oyuncu olmayı, müzik ve oyunculuğu beraber sürdürebilmeyi çok isterim. Oyunculuğu çok sevdim.” dedi.

18 Mart Cumartesi akşamı sahnelecek oyun, aynı zamanda ekibin Elif Kaya ile sahnelediği ikinci oyun olacak.

Oyun biletleri biletix ve biletinial ‘dan online satış ile veya girişte gişelerden temin edilebiliyor.

https://www.biletix.com/performance/2EOB3/001/TURKIYE/tr

https://biletinial.com/tiyatro/kapkabare-cati

Gelecek performanslar için ise Çatı Tiyatro‘nun instagram sayfasını takip edebilirsiniz: @catitiyatro

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...