115 Yıldır Sahnelenmeyen “Çıkmaz Sokak” Şişli Tiyatrosu’nda! 

ÇIKMAZ SOKAK” YASAKLARI BİTİRMEYE DEVAM EDİYOR!

Şahabettin Süleyman tarafından Meşrutiyet Dönemi’nde, 1907 yılında kaleme alınan ve yazıldığı yıllarda oynanmasına izin verilmeyerek yasaklanan Çıkmaz Sokak adlı oyun ilk kez Şişli Tiyatrosu’nda Gökhan Erarslan rejisiyle sahneleniyor.

            Osmanlı’da meşrutiyetin ayak seslerinin duyulduğu ve kişisel haklar ile özgürlüklerin tartışıldığı bir ortamda, kadın olmak ve yasak aşk üzerine bir dram sunan Çıkmaz Sokak bugüne değin tiyatro tarihimizde hiç sahnelenmemişti. Oyundaki tüm karakterlere kadın oyuncuların hayat veriyor olması dikkat çekici bir yorum olarak göze çarpıyor. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde En İyi Yönetmen Ödülü’nü rejisörüne getiren oyun seyirciden büyük ilgi görmeye devam ediyor. 

            Yapımcılığını Mustafa Kalkan’ın üstlendiği oyunun oyuncu kadrosunda Deniz İnanç, Hafize Başak, Özge Deniz Asyalıoğlu, Sevim Erdoğan, Sezin Mutaf, Şerife Letifoğlu, Şeyda Merve Kölük ve Zeynep Ece Büyüklale bulunuyor.  

Bir sonraki temsil 19 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:30’da! Detaylı bilgi almak için Şişli Tiyatrosu’nun instagram sayfasını takip edebilirsiniz: @sislitiyatrosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...