“EKAV-ARTIST New Generation 5”

HABER: Eylül Aşkın

Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı  kuruluşunun 27. yılında, üniversitelerin Güzel Sanatlar bölümlerinde okuyan ve farklı disiplinlerde başarı gösteren öğrencilere karşılıksız burslar vererek Türkiye’deki sanat eğitimine destek olmaya devam ediyor.

 23 Kasım 1991’de sanatı toplumun her kesimine ulaştırmak, geleceğin genç sanatçılarına destek vermek amacıyla kurulan vakıfa bağlı kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Ekavart Gallery ise, bağış makbuzu ile çalışılarak etkinliklerden elde edilen gelirlerin sanat dalında eğitim gören bursiyerlere destek olmak amacıyla harcandığı, The Ritz Carlton Hotel altında, Süzer Plaza girişinde bulunan bir sanat galerisi ve etkinlik merkezidir.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “EKAV-ARTIST New Generation 5” sergisi Ekavart Gallery’de 14 Mayıs – 29 Haziran tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak ve “Sanat Geliştirir, Sanat İyileştirir, Sanat Birleştirir” sloganıyla, her zaman olduğu gibi elde edilen gelirler sanat ile uğraşan bu katılımcı gençlerin eğitimi ve gelişimi için harcanacaktır.

Sergi bugün itibariyle, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 11:00-18:00, Cumartesi günleri ise 12:00-18:00 saatleri arasında sirayet edilebilir.

Ekavart Galery: Askerocağı Cad. Ritz Carlton Otel, Süzer Plaza No:15 Gümüşsuyu / İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...