Elif Kaya, Şarkılar Bizi Söyler’de!

HABER: Eylül Aşkın

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici‘nin sunuculuğunu üstlendiği, her cumartesi saat 20:00’de Kanal D‘de yayınlanan ‘Şarkılar Bizi Söyler‘ programının bu haftaki konsepti arabesk!

Arabesk Gecesi konseptli bu haftaki programın konuklarından biri ise ünlü şarkıcı Elif Kaya olacak. Şarkıcı, gecede Youtube‘da 87 milyon organik izlenme alan Müslüm Gürses coverı Bir Bilebilsen‘i ve sevilen diğer arabesk şarkılarını yorumlayacak.

2023 yılında şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğa da yönelen, Çatı Tiyatro‘nun sahnelediği “Kapkabare” isimli tiyatro oyununda aktif rol alan şarkıcı, bir süre önce dizi/film tekliflerini de değerlendirmeye aldığını bildirmişti.

Yakın zamanda yeni projelerle kendisini yeniden sık sık ekranlarda görmeye başlayacağımızın sinyalini veren Elif Kaya, ailesinden habersiz katıldığı bir müzik yarışmasında tanıştığı müzisyen arkadaşları vesilesi ile ünlü aranjör ve bestekar Selim Çaldıran tarafından keşfedildi ve profesyonel kariyerine Mustafa Sandal ile seslendirdiği ‘’Var mısın, yok musun?’’ isimli düet şarkı ile başladı. İlk solo albümünü 2014 yılında çıkaran Elif Kaya‘ya albüm ile aynı adı taşıyan Karanlık Dünyam‘da Selim Çaldıran, Kutsi, Berksan, Baha, Metin Şentürk gibi ünlü sanatçılar eşlik etmişti.

Comments are closed.

Manşet Haberler ...