Yavuz Ketenci: “Set Aşkları Bir Sezon!”

HABER: Selçuk Aka

Tiyatro kökenli oyuncu Yavuz Ketenci, oynadığı birçok önemli oyun ve yönetmenlik tecrübeleri sonrası kameralar önünde daha da büyük bir başarıya imza attı. Hobi olarak başladığı oyunculuğu zaman içerisinde meslek edinen Ketenci; “Tabutum kalkar sahneden ve son oyunumu oynamış olurum; perdeler kapanır bir daha açılmamak üzere… İşte ben oyunculuktan ancak böyle vazgeçebilirim.” dedi.

Uluslararası bir proje olan “Siyah İncinin Sırrı 2” adlı sinema filmindeki rolüyle “2020-2021 En İyi Çıkış Yapan Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülüne laik görülen Yavuz Ketenci, Bu Son Olsun, Arka Sokaklar, Hemen Döneriz, Yemin, Esaret gibi önemli televizyon dizi çalışmalarında da yer aldı.

Oyunculuktaki hedefleri arasında bir komedide oynamanın da olduğunu dile getiren Yavuz Ketenci, “Oynadığım bütün karakterler kötü adam ya da baskın karakterler. Artık bu kabuktan çıkmak istiyorum açıkçası. Evet, güzel, sevdiğim roller ama diğer rollerde de kendimi denemek istiyorum. Sanata ve sanatçıya yakışır bir şekilde mesleğimi icra etmek ve bu işe gönül vermiş tüm arkadaşlara güzel bir örnek oyuncu olmak istiyorum.” dedi.

Set aşklarına da değinen oyuncu, “Rol aldığım yapımlarda çok etkilendiğim partnerlerim oldu. Set aşkı da yaşadım. Gördüm ki, dizi ya da film bitince aşk da bitiyor. Yani, set aşkı bir sezon.” itirafında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...