Sense Dergisi’ne Kapak Olduk!

Haber: Eylül Aşkın

SosyeteArt sanat platformumuzun Genel Yayın Yönetmeni ve Nam Ajans‘ın Kurucusu Hasan Süha Mutlu, “Türkiye’nin Moda, Sanat ve Yaşam Dergisi” sloganıyla 6 yıldır yolculuğuna devam eden Sense dergisinin Haziran ayı 10.sayısına kapak oldu.

Kendisiyle yapılan röportajda geçmişinden, eğitim hayatından ve bugünkü uğraşlarından bahseden Mutlu, gençlere de önemli tavsiyeler verdi.

“Kendini geliştiren herkes her ortamda hayatını idame ettirir ve yükselir.”

Yakın gündemden seçimler ve gençlerin politik duruşları üzerine gelen bir soruda gençlere kendilerini yandaş ya da karşıt olarak tanımlasalar bile hükümetlerden gelecek yardımları ya da katkıları düşünerek yaşamamayı ve hep kendilerini geliştirmeye odaklanmayı öğüt etti ve ekledi; “Bu zamanda gelişim için tek şart para değil.”

“Bu aralar daha sakin şarkılara geçiş yaptım. Aslında sıkı bir Rock takipçisiyim.”

Sektörde iyi ki var diyebileceği müzisyenler sorulduğunda Mutlu, örnek olarak aranjör Selim Çaldıran, gitarist Gür Akad, Volkan Başaran, Can Güney, Melih Güzel ve yeni nesil yorumculardan Zeynel Günbek ile Canay Doğan‘ın isimlerini verdi.

“İşletme, bilgisayar, tiyatro, dans derken bugünlere geldik.”

Hasan Süha Mutlu, bir banka müdürünün oğlu olarak başladığı hayatının Saint Joseph Fransız Lisesi‘ni kazandıktan sonra çok farklı bir boyutta ilerlediğinin altını çizerek, şu an bulunduğu konumla ilgili “Daha istediğim noktaya gelemedim.” dedi.

“Bambaşka bir aşk baba-kız sevgisi…”

ilk eşinden, yaklaşık 8 yaşında bir kızı olan Süha Mutlu, baba-kız ilişkisi üzerine de konuştu.

Derginin kapağında daha önce Tuğba Özay ve Tuğba Ekinci gibi ünlü isimler de yer almıştı.

Bizim gibi dijital bir platform değil, basılı bir yayın kaynağı olan Sense dergisinin Hasan Süha Mutlu‘nun olduğu Haziran 10.sayısına ulaşmak ve bundan sonra yayımlanacak tüm diğer sayılarla ilgili bilgi almak ve sipariş vermek için:

Instagram: sensedergisi https://www.instagram.com/sensedergisi/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Email: sensedergisi@gmail.com

Tel: 0531 225 45 28

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...