“Cebinde 3 Milyon Doları Olmayan Bu İşi Yapmasın!”

Haber: Selçuk Aka

Yaptığı başarılı sinema filmleriyle adından sıkça övgüyle bahsettiren yapımcı Yalçın Çoban, yeni çalışmaları için dur durak bilmeden koşturmaya devam ediyor. Yaptığı sinema filmlerinin vizyonda elde ettiği başarıların ardından gözünü daha yükseğe diken Yalçın Çoban, işini uluslararası boyuta taşımanın çarelerini arıyor.

Uygulayıcı yapımcı olarak adım attığı sinema sektörüne kendi filmleriyle imza atan Yalçın Çoban, “Bundan sonra cebinde 3 milyon doları olmayan bu işi yapmasın, bu bir tavsiyedir. Sadece para da yeterli değil. Bilgi, tecrübe bu işte çok önemli. Hayal etmek önemli ama sinemada icraat dönemi başladı. Yaptığınız afişten bile kalite yansıyor. Sinema izleyicisi kalitesi düşük işlere prim vermiyor. Ben de bu yüzden uluslararası boyutta iş yapmak için yabancı sermaye ile ortak çalışma kararı aldım.” dedi.

Türkiye’de tek başına yaptığı filmlerden sonra Azerbaycan ortaklı işlerinin elde ettiği başarı sonrası yeni işler için Azerbaycan’da kamp kuran Yalçın Çoban, yakında büyük projenin müjdesini vereceğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...