“Lanetli Kitap” Azerbaycan’da

Haber: Selçuk Aka

Çekimleri Azerbaycan’da başlayıp, sona yaklaşılan “Lanetli Kitap” isimli korku gerilim tarzı sinema filminin yapımcılığını NN Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Natiq Novrozuv oturuyor.

Türkiye’den kamera önü deneyimli oyuncularla desteklenen sinema filminin kamera arkasında da tecrübeli bir kadro oluşturuldu. Uygulayıcı yapımcılığını Yalçın Çoban’ın üstlendiği “Lanetli Kitap” isimli sinema filminin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Şeyda Aydın, Nura Fuad, Ayan Fuad gibi tecrübeli isimler yer alırken görüntü yönetmenliğini Akan Açıksöz yapıyor.

“Lanetli Kitap” isimli sinema filminin çekimleri tamamlanmak üzereyken yapımın hangi ülkelerde vizyona gireceği çalışması da yürütülüyor. Şu an 18 ülke ile vizyon için anlaşılan “Lanetli Kitap” isimli sinema filminin gösterime girdiği her ülkede aynı gün ve dublajlı olarak vizyona girmesi planlanıyor.

Lanetli Kitap, iki arkadaşın şeytanın kitabını tesadüfen bulmasıyla başlayan ve girdiği her evde gizemli olayların yaşanmasını konu alan, korku ve gerilimi zirvede yaşatacak bir yapım olarak vizyonda yerini alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...