Dünya Şampiyonluğuna Gidiyor!

Haber: Selçuk AKA

İş dünyasının ve cemiyet hayatının ünlü ismi, mimar Merve Mermer, Çırağan Palace Kempinski‘de yaptığı Brides Project organizasyonuyla gerçekleşen “Baby Shower” partisiyle uzun süre konuşuldu. Dünyaya gelecek oğlunun adını Aslan koyacağını ifade eden Merve Mermer, verdiği partiyle herkese “Aslan gelmeden sesi geldi.” dedirtti. Mimar olarak birçok projeye de imza atan Merve Mermer, uzun süredir başarıyla devam ettiği yarış pistlerinden de kopmuyor.

Yaptığı işlerin yanında aynı zamanda milli rallicimiz olan Merve Mermer, dünya ralli yarışmasına davet edildi. WRC Promoter Genel Müdürü Jona Siebel, Türkiye’den Merve Mermer’in dünya şampiyonasında pistte olacağını açıkladı. Ralli Dünya Şampiyonası’nın 2024 yılında açılışı yine Monte Carlo’da, 25-28 Ocak tarihinde olacak. Ancak etkinlik bu kez Monte Carlo Limanı yerine Gap şehrinde gerçekleşecek.

Milli rallicimiz Merve Mermer, “O tarihlerde oğlumu dünyaya getirmiş olacağım; onun güzel duyguları, morali ve motivasyonuyla ülkeme Dünya şampiyonluğunu getireceğim.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...