Piu Art Cafe ‘Kadın ve Doğa’ sergisine ev sahipliği yapıyor

Sanatın, yeşilin ve lezzetin buluşma noktası Piu Art Cafe, eşsiz bir sergiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 25 Kasım’da başlayacak sergide Emine Madenci Dülek yağlı boya tablolarıyla, Derya Okçu heykelleriyle ve Candan Kadakal da alkollü mürekkep bazlı çalışmalarıyla sanatseverle buluşacak.

Deniz manzarası, yeşillikleri, birbirinden lezzetli kahveleri ve zengin menüsüyle misafirlerine huzur dolu bir konsept sunan Piu Art Cafe, sanatseverlerin ilgisini çekecek bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Bir kafe olmasının ötesinde sanatı ve sanatçıyı destekleyen Piu Art Cafe, sanatın farklı alanlarını da bünyesinde sergiliyor.

Bu kapsamda 25 Kasım’da başlayacak olan Kadın ve Doğa sergisinde yağlı boya, heykel ve mürekkep bazlı çalışmalar sanatseverlerle buluşacak. Sergide yağlı boya tablolarıyla yer alan ve doğadan esinlenen Emine Madenci Dülek, öğrencilik yıllarında yapmış olduğu çalışmaları Ankara’da geliştirdi. Sanatçı, 1997 yılından bu yana Antalya Müzesi, İstanbul Akbank Sanat Galerisi, Antalya Kültür Merkezi, Antalya Mimarlar Odası, Amerikan Kültür Merkezi, Antalya Ansan Derneği ve Antalya Sanat Galerisi’nde eserleriyle yer aldı.  

Sergiye heykelleriyle katılan yüksek mimar Derya Okçu ise İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde Mimarlık eğitimi aldı. Mimari çalışmalarının yanı sıra resim eğitimi de alan Okçu, aktif olarak 2022 yılından beri çamur modelleme çalışmalarını sürdürürken düşünce ve duyguyu yansıtma, bulunduğu ortama estetik anlam kazandırma, mekana değer katma gibi özelliklerinden dolayı, heykel sanatının mimarinin önemli bir parçası olduğunu düşünüyor. 

Alkollü mürekkep bazlı çalışmalar yapan ve renklere önem veren Candan Kadakal ise Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup sanayi sektöründe çalıştı. İstanbul Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümünü de bitiren Kadakal, karma sergilere katıldı. 

Serginin açılış günü olan 25 Kasım’da saat 15.00 itibariyle sanatçılar da Piu Art Cafe’de sanatseverlerle buluşurken saat 16.00-17.00 arasında müzik dinletisi gerçekleşecek. Sergi 1 Şubat 2024 tarihine kadar Piu Art Cafe’de görülebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...