Mustafa Miraç Kaya’dan Yeni Yılda Yeni Korku Filmi

Haber: Selçuk AKA

EMA Pictures imzasıyla 5 Ocak tarihinde vizyona girecek olan ve senaryosu, yönetmenliği korku filmlerinin ordinaryüsü olarak tabir edilen Mustafa Miraç Kaya imzası taşıyan Demon Azab-ül Kem‘in fragmanının yayınlanmasıyla gördüğü ilgi de yoğun oldu.

Korku filmi izleyicisinin yakından takip ettiği ünlü senarist ve yönetmen Mustafa Miraç Kaya, “Bu filmi yazdıktan sonra film kafamın içinde sahne sahne oluşmuştu. Elde edeceği başarıdan eminim. Ben çok çalıştım, sinema severler de taçlandıracaktır. Daha vizyona girmeden Demon Azab-ül Kem senaryosu 2 ödül aldı; bu da bize işe başlarken sonunu görme imkanı verdi.” dedi.

118 kişilik dev bir ekiple tamamlanan Azab-ül Kem isimli yapım yeni yılın ilk korku filmi olma özelliği taşırken, önemli bir bütçe de harcandı. Youtube ve sosyal medyada yayınlanan Mustafa Miraç Kaya imzasıyla Demon Azab-ül Kem isimli film fragmanı ve afiş çalışması beğeni topladı.

Article Tags:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
Sinema

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...