Haydi bir araya gelelim; bugünden başlayarak!

“ARTİST“ BULUŞMALARI, gather in’de SANATSEVERLERİN VE SANATÇILARIN KATILDIĞI BİR SOHBET PLATFORMU.

Sadece rezervasyon yaptırarak Artist Buluşmalarına katılabilirsiniz. TIKLAYIN: https://gatherin.life/place/artist Haydi bir araya gelelim. Şimdi!

İnsanları bir araya getirmeyi seviyoruz. Bir araya gelmenin  harikalar yarattığına inanıyoruz. İnsanlık tarihi, insanların bir araya gelip konuşup, paylaşması ile ilerledi. İşte gather-in’i yaratmamızın nedeni de bu.

gather-in, herkesin sosyal etkileşim için çevrimiçi mekanlar oluşturabileceği ve katılabileceği bir platform. Çevrimiçi mekanlar, kullanıcıların bir araya gelip sohbet edebileceği, farklı  konu ve amaçlara göre özelleştirilebilen alanlardır; örneğin “ ARTİST“, “Night Bar”, “Siyaset Kahvesi”, Okuma Kulübü, “Lunch Club” ve daha fazlası… Kullanıcılar, gather-in’e giriş yaptığında ilgi alanlarına göre mekanları bulup, takip edebilir, diğer kullanıcılar ile arkadaş olabilir, arkadaşlarının takip ettikleri mekanları görebilir, birlikte masa rezervasyonu yapabilir, isterlerse kendi mekanlarını açabilirler. Mekan sahipleri ise diledikleri tarihlerde ücretli veya ücretsiz mekanlarını açabilir,  mekan görünümlerini özelleştirilebilir ve muhabbet sırasında bahşiş toplayabilirler.

Katılımcılar, gather-in’de ortalama 3,2 saat geçirirken, uzun zamandır takip ettiği insanlarla tanışıyor, yeni dostluklar ediniyor,  eğlenceli, lezzetli, iz bırakan sohbetler deneyimliyorlar. Gather-in “video platformu”, farklı özellikleri ve yaratıcı, eğlenceli, bilgilendirici mekanları ile kullanıcılarının sosyalleşip, yeni “müdavimliklere” yelken açtığı keyifli ve etkileşimli bir ortamdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...