“Yardımcı Oyuncu” 7 Mayıs’ta TRT Dijital Film Platformu tabii.com’da!

HABER: Eylül Aşkın

Üniversiteden mezun olmaya çalışırken birden evsiz ve parasız kalan Murat, ne yapacağını düşünürken tesadüfen girdiği Yardımcı Oyuncu Kahvehanesi’nde dizi setleriyle tanışır. Bambaşka bir hayata adım atan Murat, bu noktadan itibaren, hayatında hiç deneyimlemediği fantastik bir dünya ile karşılaşacaktır.

Oyuncu kadrosunda Sercan Badur, Selin Hasar, Burak Can Doğan, Birand Tunca ve Öykü Naz Altay ‘ın yer aldığı, Emrah Aguş‘un senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği, Komedi/Dram türündeki Yardımcı Oyuncu, 7 Mayıs’ta Bee Yapım etiketiyle tabii.com TRT online film platformunda izleyici ile buluşacak.

Hikayelerin dönüştürücü gücüyle tüm dünyaya ilham vermek mottosuyla yola çıkan ve “Bizi birleştiren hikayeler” temasını baz alan tabii.com , dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde izleyebileceğiniz içeriklerle dolu, yeni bir dijital platform. Muadillerinden farkı ise, TRT dijital platformunda yayınlanan bu içeriklerin kültürel değerleri öne çıkaran, yüksek kalitede, geniş konu ve tür çeşitliliğinde yapımların bir seçkisi olması.

Uluslararası filmlere de yer veren platformda, 7 Mayıs itibariyle, bir abonelik ücreti karşılığında her türlü içeriği cep telefonundan, tabletten ve bilgisayarınızdan takip edebiliyor, internete bağlanabildiğiniz her yerde platform üzerinden istediğiniz içeriği izleyebiliyorsunuz. Şimdilik beş farklı dilde ve 25 ülkede hizmet verecek olan platformun Türkiye’nin yerli Netflix‘i olması bekleniyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...