A’ Design Award & Competition

A’ Design Award & Competition ücretsiz ön değerlendirme hizmeti de olan, İtalya merkezli uluslararası jürili bir tasarım yarışmasıdır. Her yıl, inovasyon, teknoloji, tasarım ve yaratıcılığa odaklanan en iyi projeler A’ Design Award ile ödüllendirilmektedir. Başvurular genellikle her yıl 28 Şubat’a kadar kabul edilmekte ve sonuçlar her yıl 15 Nisan’da açıklanmaktadır. Dünya çapındaki tasarımcılar en iyi işleri, projeleri ve ürünleri ile ödüle aday olmaya çağrılır. Özgün tasarımlar, tasarlandıkları tarihten itibaren son 10 yıl içinde olmak kaydıyla kabul edilir.

 A’ Design Award’ın nihai amacı, tasarımcıları, şirketleri ve markaları dünya çapında topluma fayda sağlayan üstün ürünler ve projeler oluşturmaya teşvik etmek ve ödül alanlara şöhret, prestij, uluslararası tanınırlık ve geniş pazarlara ulaşma imkânı sağlamaktır. Ödül kazanan tasarımlara verilen “A’ Design Award Winner” logosu, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren orijinal, işlevsel ve verimli tasarımları simgeler.

 A’ Design tarafından ödüllendirilenlere ücretsiz olarak; metal çerçevede uluslararası tasarım mükemmelliyeti sertifikası, İtalya’daki özel gala gecesine davet, ödüllendirilmiş tasarımların İtalya ve diğer ülkelerde sergilenmesi, ödüllendirilmiş projelerin posteri, en iyi projelerin yıllık yayını, lüks siyah kutuda kıymetli özel ödül, katılımcının tasarımının uluslararası kitlelere ulaşması için 108+ dile çevrilmesi, kazananlarla özel röportaj, basın bülteni hazırlanması ve dağıtımı, kazananların tasarımlarında veya üretilen ürünlerinde yine ücretsiz olarak “A’ Design Award Winner Logo” kullanma hakkı sağlar. Tüm bunların yanı sıra  A’ Design Award’ın basın ortakları aracılığıyla ödüllendirilen işlerin binlerce kez yayınlanarak tanıtımı, Dünya tasarım sıralamalarına dahil edilme, daha fazla pazarlama ve PR araçlarına erişim gibi bir çok katkı sağlar ve tüm bunlar için diğer bazı yarışmaların aksine; A’ Design Award & Competition yarışmaya giriş bedeli hariç, yarışma için herhangi bir sebeple de olsa katılımcılardan hiçbir bedel talep etmez.

 A’ Design Award & Competition tasarım yarışmasının ön değerlendirmelerine, belirli bir süre için bir veya birden fazla özgün tasarım ile ücretsiz ve taahhütsüz olarak katılabilirsiniz. Ancak, özgün olmayan veya başkalarına ait tasarımların kabul edilmediğine dikkat edilmelidir. Ön değerlendirme puanını aldıktan sonra, tasarımların aday gösterilme zorunluluğu yoktur. Birçok tasarımcı en iyi projelerinin tümünü yükler ve tüm projeleri için bir ön puan bekler ve ardından 5 ve üstünde iyi puan alan tüm başvuruları aday gösterir.

A’ Design Award & Competition 2024 Gala Tarihi: 18 Temmuz 2024, Saat 17.00 İle 23:45 arasında. Gala Adresi:Teatro Sociale Como is located at Piazza Verdi, 1, 22100, Como / Italy. İlk sergi İtalya’da 18 Temmuz- 25 Temmuz arasında aynı adreste gerçekleştirilecektir. Diğer sergilerle ilgili bilgileri ise A’ Design Award web sitesinde görebilirsiniz.

A’ Design Award & Competition 2024-2025 yeni dönem kayıtlarının başlama tarihi 15 Nisan 2024. A’ Design Award & Competition 2024-2025 sonuçlarının açıklanma tarihi: 15 Nisan 2025

 Türkiye’deki katılımcıların A’ Design Award’a daha kolay ulaşmaları için Türkiye Temsilciliği oluşturulmuştur. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden İtalya A’ Design Award’a veya Türkiye Temsilciliğine ulaşılabilir.

A’ Design Award Türkiye Temsilciliği, Çobanlı Sanat Merkezi  

Adres: İsmet İnönü 2. Blv. 115A, Uluönder Mah. 26190 Tepebaşı, Eskişehir.

Telefonlar: 0222 340 22 66 – 0222 205 31 60- 0222 340 22 48

www.tasarimaodul.com

A’DESIGN AWARD & COMPETITION SRL

Phone Numbers : +39 031 449 19 43, +39 031 449 19 18, +39 031 497 29 00

Address: Via Leone Leoni 32, 22100 Como, ITALIA

www.adesignaward.com

Article Tags:
·
Article Categories:
AWARDS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...