Erdem Tunali’nin yeni single’ı yayınlandı!

HABER: Suna Baykam Sapan

Monality, Subgreen ve Post gruplarından tanıdığımız Erdem Tunali‘nın solo olarak çıkardığı yeni single: ‘ISTANBUL 303 A.M.’ Noiseist Records etiketiyle 28.04.2023 tarihinde bütün dijital platformlarda yayınlandı. Techno, Acid Techno türlerine ait bu dinamik şarkı İstanbul gece hayatına ve techno kültürüne  özel bir bakış niteliği taşıyor.

Klasik Roland 303 acid bass synthesizer‘ların hakim olduğu şarkı pandemi ve müzik yasakları öncesinde yaşadığımız İstanbul gece hayatının ve kulüp kültürünün bir hatırlatıcısı olmak istiyor. ‘ISTANBUL 303 A.M.’  İstanbul’un canlı techno sahnesinin özünü, etkileyici ve enerjik biçimde yakalamaktadır.

Erdem Tunali solo çalışmalarıyla, müzisyen olarak çok yönlülüğünü ve yaratıcılığını sergilemeye devam ediyor. Techno ve acid techno severler, bu yeni teklide bulunan büyüleyici ses manzaraları ve karmaşık ritimleri takdir edecektir. ‘ISTANBUL 303 A.M.’, heyecan verici ve etkileyici bir müzikal deneyim arayan herkes için kaçırılmaması gereken bir parça.

Credits:

Artist: Erdem Tunali
Producer: Erdem Tunali
Mix & Mastering:  Çağan Tunalı,
Cover & Animation: Özge Tunali
Label: Noiseist Records

Genre: Techno, Acid Techno

SPOTIFY: https://open.spotify.com/track/2i73k6vt093S1ifXn1cYFC?si=d5d30e6762c04338

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=5yq136R3QYc 

ING/

Erdem Tunali, known for his work with Monality, Subgreen, and Post groups, has released a dynamic new single titled ‘ISTANBUL 303 A.M.’ on 28.04.2023 through Noiseist Records. The track, which belongs to the Techno and Acid Techno genres, offers a glimpse into Istanbul’s nightlife and techno culture.

The song is dominated by classic Roland 303 acid bass synthesizers, serving as a reminder of the club culture and Istanbul’s nightlife that we experienced before the pandemic and music restrictions. ‘ISTANBUL 303 A.M.’ is a captivating and energetic track that captures the essence of Istanbul’s vibrant techno scene.

Erdem Tunali’s solo work continues to showcase his versatility and creativity as a musician. Fans of techno and acid techno will appreciate the mesmerizing soundscapes and intricate rhythms present in this new release. ‘ISTANBUL 303 A.M.’ is a must-listen for anyone looking for an exciting and immersive musical experience.

Credits:

Artist: Erdem Tunali
Producer: Erdem Tunali
Mix & Mastering:  Çağan Tunalı,
Cover & Animation: Özge Tunali
Label: Noiseist Records

Genre: Techno, Acid Techno

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...