Ünlü Aranjörden “Şeker Tadında” Yardım Kampanyası

HABER: Selçuk Aka

Ünlü aranjör Kemal Ceyhan yakın dostu Arzu Çelik ile ‘Şeker Tadında’ adıyla başlattığı projesiyle yetim kalan çocuklara yaptığı yardımları yaşanan büyük felaket sonrası deprem bölgesine yöneltti.

Yaklaşık 3 yıl önce öksüz ve yetim çocuklara destek amaçlı çıktıkları yolda, gitmediği şehir bırakmayan ve her defasında çocuklara olan sevgisi ile gündemde olan Kemal Ceyhan, deprem bölgesinde de çocukları yalnız bırakmadı. Asrın felaketinde zor günler yaşayan öksüz ve yetim çocuklara, 20 kişilik ekibiyle, mont, bot, atkı, bere ve oyuncaklar ile umut olmaya çalışan ünlü aranjör; ekibiyle 10 öksüz/yetim çocuğun ömür boyu eğitim ve öğretim masraflarını üstlendi.

Ünlü müzisyen Kemal Ceyhan, “Çocuklara verelim dünyayı; boyasınlar istediklerince, oynasınlar doyana kadar, kandan ve kavgadan uzak, nasıl yaşanır göstersinler bize. Çocuklardan öğrenmemiz gereken çok şey var.” dedi.

Şeker Tadında projesi ve 20 ekip arkadaşıyla kimsesiz kaldığını sanan çocuklara yalnız olmadıklarını hissettiren ve yardım ellerini üzerlerinden çekmeyen Kemal Ceyhan, bu hareketin büyümesi için gönüllü çalışacak ve yardımsever kişilere ihtiyaç olduğu vurgusunu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...