Harbiye Açık Hava Konserinde Sürpriz İsim!

Haber: Eylül Aşkın

İstanbul Belediyesi’nin “21 Haziran Dünya Müzik Günü” şerefine İstanbul Oda Müziği Topluluğu, İBB Bandosu, İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu, İBB Mehteranı, İBB Türk Halk Müziği Topluluğu ve İBB Kent Orkestrası‘nın katılımıyla gerçekleştireceği “Dünya Müzik Günü Özel Etkinliği” bu akşam 21:00‘da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu‘nda gerçekleşecek.

Duayen şarkıcılarımızdan Nükhet Duru, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Erdal Erzincan ve Pinhani‘ye ait Dünyadan Uzak adlı şarkıya yaptıkları cover ile seslerini duyurup, fenomen olan Sakiler grubu da gecenin konuk sanatçıları olarak sahnede yerlerini alacaklar.

Bu gecenin bir de ismi detaylarda gizli sürpriz bir konuğu olacak! O Ses Türkiye 2018‘e damgasını vuran, akabinde internette yayımladığı cover ve özgün çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken, son dönemin yükselen pop yıldızı Cevher Aksoy, İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu bünyesinde sahne alacak! Gerek sesi, gerek yorumu, gerek danslarıyla bir elinde bin marifet olan popçunun, Türk Sanat Müziği yorumunda da başarılı olması tesadüf değil!

Ünlü şarkıcı Cevher Aksoy ile röportajımız çok yakında SosyeteArt’ta!

İstanbul Müzik Günü’nü kutlamak için ücretsiz biletlere ise linkten ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...