Serhat Erkal’dan Psikolojik Şarkı

Haber: Selçuk Aka

Uzun yıllardır Pınar Aylin, Rafet El Roman gibi daha birçok isme sahnede ve stüdyo çalışmalarında back vokallik yapan Serhat Erkal yeni teklisini çıkardı.

Albüm çalışmasının yanında üç single ile müzikseverlerle buluşan Serhat Erkal, tekli çalışması “Nereden Başlarım?” ile yeniden müzik dünyasına önemli bir adım attı. Söz ve müzik çalışması Samet Çoban‘a ait olan “Nereden Başlarım?” isimli eserin aranjör koltuğunda Birkan Şener ve Gökçer Turan oturdu. Farklı ses tınısı ve başarılı yorumculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Serhat Erkal, “Nereden Başlarım?” isimli eserinin melodik yapısı ve sözlerine uygun klip çalışmasını ise Yunus Emre Ballıoğlu yönetmenliğinde yaptı. 

“Nereden Başlarım?” isimli eser, çıkış arayan ve bu konuda kendine yol bulmaya çalışan bir adamın yardım arayışını anlatırken başarılı sanatçı Serhat Erkal, “Klip çalışmamız eser ile bütünleşti, hepimizin içindeki nereden başlasam psikolojisini güzel yansıttık, psikolojik bir çalışma oldu. Bir psikologdan destek almadık ama herkesin içindeki endişeyi yorumladık.” dedi.

Kendisine uzun vadeli yatırımlar yapmadığını dile getiren Serhat Erkal, en kısa zamanda en iyi yerde olmayı hedeflediğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...