Bendeniz, Küllerinden Yeniden Doğdu

Haber: Eylül Aşkın

Günümüzde bir 90’lara dönüş hakim. 90’lar popunun sevilen isimleri teker teker sahnelere geri dönüyor. Bu isimlerden biri de uzun süre inzivaya çekilen Bendeniz oldu.

2022 yılında “Best of Bendeniz, Vol:2” isimli bir derleme albüm çıkaran ve sahne yoğunluğunu artıran sanatçı, 16 Haziran 2023’te uzun zaman sonra çıkardığı ilk single çalışması “Evlenilir Mi Bu Zamanda?” ile sessizliğini bozdu. Tüm sosyal platformlarda yayımlanan şarkının klibi ise Youtube’da Poll Production kanalında ziyaretçilerini bekliyor!

Yıllara meydan okuyan tarzı ve formuyla da oldukça konuşulan Bendeniz, daha önce Takvim Gazetesi’ne verdiği röportajda panik atak sebebiyle müziğe ara verdiğini belirtmiş, günümüz şarkı sözlerinin verdiği negatif mesajları eleştirerek, şarkıların duygu yoğunluğunu kaybettiği yönünde bir yorumda bulunmuştu.

23 Haziran Cuma akşamı Jolly Joker KartalİstMarina‘da sevenleriyle buluşacak olan sanatçı, 30 Haziran Cuma akşamı ise Jolly Joker Kıyı İstanbul sahnesinde şarkılarını seslendirecek.

Bendeniz‘in söz ve müziği kendine, aranjesi Suat Aydoğan‘a ait olan yeni şarkısı Evlenilir Mi Bu Zamanda?‘nın şarkı sözleri ise şöyle:

Bağışladım olayları, koydum kendim kuralları

Zor geçtim zor zamanları, yüreğimde kalanları

Yalnızlık derdindeyim, anlamsız bir yerdeyim

Ben sevdim girmiş havaya, hayretler içindeyim

Garip bir seçimdeyim, ayrılmayı koymuş kafaya

Kuralsız, kitapsız, evde kalmış ayarsız

Yaşın kaç başın kaç, evlenilir mi bu zamanda

Bu zamanda

Boğazlarım düğüm düğüm, sanki benim ölüm günüm

Evleniyor başkasıyla, vur kalbime kör bıçakla

Dost arkadaş görse beni, bu cahillik yordu beni

Karartmıştım gözlerimi, evlenilir mi bu zamanda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...