30. İstanbul Caz Festivali Başlıyor

Bu yıl 30. kez düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali, 7-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye ve yurtdışından yüzlerce güncel müzik ve caz sanatçısını İstanbul’da ağırlanacağı festivalde The Lumineers, Lizz Wright, Morcheeba, Kovacs, Fatoumata Diawara, Alfa Mist, Youn Sun Nah Quartet, Mammal Hands gibi isimler sahne alacak. Ayrıca, Okay Temiz ve Riff Cohen’in bir araya gelerek oluşturdukları “The Ritual” adlı proje ve Nuri Bilge Ceylan’ın ilk üç filminden esinlenerek yazılan caz bestelerinden oluşan Taşra Üçlemesi Caz Projesi gibi özel projeler de festivalde yer alacak.

Festival konserleri, geleneksel mekanların yanı sıra bu yıl Parkorman ve Robert Koleji gibi mekanlarda da gerçekleştirilecek. Caz Vapuru ise festivalin vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ederek İstanbul Boğazı’nda müzik dolu bir tur sunacak. Ayrıca, +1’li Gece Gezmesi adı verilen etkinlikle Kadıköy sokaklarına yayılan bir müzik maratonu düzenlenecek.

Her sene temmuz ayında gerçekleştirilen ve müzikseverlerin heyecanla beklediği İstanbul Caz Festivali, bu sene de capcanlı ve müzik dolu günleriyle, müzikseverlerle buluşmayı bekliyor. 

Biletler için: https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik-grubu/iksv-30-istanbul-caz-festivali/74613

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...